Hét jaaroverzicht van 2019 met alle hotelbouwplannen in Nederland

16 maart 2020 | redactie

De bundeling van alle in 2019 gesignaleerde hotelbouwplannen is nu verkrijgbaar in de webshop. In dit jaaroverzicht staan 223 plannen, waarvan 86 nieuwbouwplannen en 137 verbouw- en/of renovatieplannen. Hierin staan - voor zover bekend - 11.486 hotelkamers. In 26 plannen wordt geïnvesteerd in vergader- en congresfaciliteiten. Wellness is in 22 plannen opgenomen. Het gemiddeld aantal hotelkamers per plan is 81,5.
Wij hebben van de zes edities van 2019 één handig document gemaakt.

Voor wie

Hotelbouwplannen is voor alle toeleveranciers aan de Nederlandse hotellerie. Bent u aannemer, architect, loodgieter, hotelkamerinrichter softwareleverancier? Levert u restaurant- en/of barinterieurs of bent u anderszins hoteltoeleverancier? Dan is Hotelbouwplannen onmisbaar. Hotelbouwplannen is namelijk dé nieuwsbrief waarin staat wie, wat, waar en wanneer gaat verbouwen in de Nederlandse hotellerie.

Lange doorlooptijd

De complexiteit rondom vergunningen, financieringen, inspraakrondes en gemeente politiek zorgen voor oponthoud. De doorlooptijd van een plan kan daardoor oplopen tot enkele jaren. U kunt dus nog instappen in een (ver)bouwplan.

Bespaar op uw marketingbudget

U hoeft niet meer te zoeken, dat hebben wij al voor u gedaan. De (ver)bouwinformatie hebben wij geselecteerd en gesorteerd naar regio. U bent dus goed geïnformeerd, het bespaart u zeeën aan tijd en dus geld! Maak het u zelf makkelijk. Kunt u zich bezig houden met uw corebusiness.

Gratis voor adverteerders

Wist u dat adverteerders van Hospitality Management Hotelbouwplannen gratis krijgen? Wist u ook dat Hospitality Management achtmaal per jaar naar alle hoteliers in Nederland wordt gestuurd? Meer weten? Bel ons eens op (030) 2512270 of mail naar info@uitgeverijps.nl.

Meer info

Hotelbouwplannen is een uitgave van Uitgeverij PS: bv en wordt uitgegeven sinds 1999.

Hotelbouwplannen 2019 Totaal is de bundel van de 6 edities die in 2019 zijn verschenen. Voor meer informatie over Hotelbouwplannen, Hospitality Management (vakblad voor de Nederlandse hotellerie), www.hospitality-management.nl en HotelTech 2019 belt u met Paul Sprakel (030) 251 22 70. Een e-mail sturen kan ook: paul.sprakel@uitgeverijps.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Economie Hotelketens
Egeria neemt meerderheidsbelang in Fletcher Hotels, vizier op internationale groei

Vandaag hebben de aandeelhouders van Fletcher Hotels een meerderheidsbelang verkocht aan de Amsterdamse investeringsmaatschappij Egeria. NIBC en Xead verkopen beide hun minderheidsbelang, het management van Fletcher blijft aan als aandeelhouder. Met de hands-on betrokkenheid en de ervaring met in ...

Inge van de Ven is trots op haar pas geopende hotel

Inge van de Ven, eigenaresse van het op 12 april geopende Hotel Flora Batava in Nieuwersluis, aan de rand van Breukelen, is trots op haar hotel. Alhoewel het uitdagende tijden zijn binnen onze branche, is ze optimistisch gestemd. “Zaterdag beleefden we onze eerste drukke dag, met 27 van de 45 ...

Interview Longread
Interview: moeders en dochters in familiehotels

Familiehotels. Je zou ze bijna vergeten tussen al het geweld van de aankondigingen die de grote hotelketens doen. De ene keten introduceert een nieuw merk, terwijl een andere keten zich gaat richten op ‘long stay’ of het aanbieden van werkplekken. Tegelijkertijd zijn familiehotels de dri ...

Corona
Terrassen per 28 april (beperkt) open

De terrassen gaan weer beperkt open. Na maanden van lockdown mogen horecaondernemers per 28 april weer gasten op hun terrassen ontvangen tussen 12.00 uur en 18.00 uur. Dat maakte demissionair premier Rutte zojuist bekend tijdens de persconferentie. Naast het (beperkt) openen van de terrassen wordt d ...

Drinks Corona
Grote bierbrouwers klaar voor herstart

Mocht vanavond bekend worden gemaakt dat de horeca de terrassen vanaf 28 april mag openen, zijn de grote bierleveranciers klaar om de horeca te voorzien van bier. Heineken laat tegenover persbureau ANP weten dat de brouwer ongeveer 8000 klanten heeft met een terras. Veel horecabedrijven spelen a ...

Columns
Leiderschap in onmogelijke tijden

Het is 05.30 uur. Ik zit te werken in een stil huis. Ik kan niet slapen, in mijn brein borrelt iets en dat moet eruit. Buiten is het nog donker, al zie ik de dag wel al voorzichtig duwen. Het zwart van de nacht wordt langzaam maar zeker donkerblauw en dat blauw wordt steeds lichter. Een merel fluit ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: