Joeri Beusen sluit zich aan bij Accor om groei te stimuleren in de Benelux

Auteur: Redactie
Personalia 10 juli 2023
Joeri Beusen sluit zich aan bij Accor om groei te stimuleren in de Benelux

Accor is verheugd de benoeming van Joeri Beusen als nieuwe Head of Development & Franchise binnen de Benelux aan te kondigen. Deze strategische opdracht volgt na het pensioen van Alexander Dupont, die deze functie vijftien jaar lang heeft bekleed.

Beusen heeft meer dan twintig jaar ervaring en is een bekende naam in de horeca als adviseur en consultant. Hij werkte in vele operationele en commerciële functies voor zowel privégroepen als internationale merken zoals Hilton en Rocco Forte Hotels. Zijn eerdere rol als Cluster General Manager in België voor Accor franchisenemer FLI Hospitality Management, en zijn ondersteuning bij de ontwikkeling van kleine netwerken in de Benelux, maakt dat hij uitgebreide ervaring heeft in zowel Franchise Development als Operations. 

Zijn focus ligt op het stimuleren van de groei van het netwerk in de Benelux met focus op België en Luxemburg, waar Accor momenteel meer dan vijftien procent van alle hotelkamers in de Benelux vertegenwoordigt met meer dan negentig hotels. 
 
Het Accor Development Team in de Benelux wordt nog steeds geleid door Philip Lassman, ondersteund door Joeri, samen met Carine Ysebaert, gevestigd in Brussel, en Rudolph Schöningh die de leiding heeft over Development in Nederland vanuit Amsterdam.

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws