Raymond Remmen volgt Pascal Jalhay op bij Van Oys Maastricht Retreat

Auteur: redactie
Personalia F&B 16 september 2025
Raymond Remmen volgt Pascal Jalhay op bij Van Oys Maastricht Retreat

Raymond Remmen is benoemd tot executive chef van Van Oys Maastricht Retreat, onderdeel van The Leading Hotels of the World. Hij volgt daarmee Pascal Jalhay op, die een andere weg inslaat in zijn carrière.

Remmen (50) is afkomstig uit Zuid-Limburg en werkte eerder onder meer bij Hans Snijders in Château Neercanne. Tot eind vorig jaar was hij chef van L’Auberge, het met een Michelinster bekroonde restaurant bij Château Neercanne. Sinds februari dit jaar is hij in dienst bij Van Oys, waar hij samen met Jalhay werkte aan de verdere ontwikkeling van restaurant Maes, Cuisine du Terroir.

Met zijn benoeming krijgt Remmen de verantwoordelijkheid voor het volledige culinaire aanbod van Van Oys Maastricht Retreat, waaronder de restaurants, banketten en evenementen. Zijn kookstijl richt zich sterk op seizoensgebonden en regionale producten. “Gerechten zijn een vertaling van het seizoen naar het bord,” aldus Remmen.

Overig nieuws