Je hebt gezocht op: keuken

NH Collection viert 10-jarig bestaan met exclusief ontbijt van sterrenchefs
NH Collection Hotels & Resorts, onderdeel van Minor Hotels, viert dit jaar zijn 10-jarig jubileum. Om deze mijlpaal te markeren, werkt het merk sa...
Frans Hazen neemt langzaam afstand: “Er komt maar één general manager, dat is Imad”
De naam Frans Hazen is al ruim veertig jaar onlosmakelijk verbonden aan Grand Hotel De Draak in het centrum van Bergen op Zoom. Op 6 december van het...

Jonnie Boer*** op 60-jarige leeftijd overleden op Bonaire
Culinair Nederland rouwt om het verlies van Jonnie Boer. Boer is op 60-jarige leeftijd onverwacht overleden aan de gevolgen van een longembolie tijden...

Het effect van menstruatieproducten op de gastbeleving
86 procent van de vrouwen herkent het: zittend op het toilet van hun favoriete restaurant ontdekken ze dat ze geen menstruatieproducten bij zich hebbe...

Chef-kok René Brienen verruilt de Maas voor Van der Valk-keuken aan Caribische Zee
Chef-kok René Brienen van Brienen aan de Maas vertrekt naar Bonaire om als creatief culinair directeur aan de slag te gaan bij het Van der Valk...
Dijkstra Hotels neemt Hotel De Koepoort in Enkhuizen over
Hotel de Koepoort wordt overgenomen door Dijkstra Hotels. Het hotel is gelegen bij de stadspoort (de Koepoort) van Enkhuizen, beschikt over een...

Hostellerie Kemmelberg heropent na grondige renovatie
Na een grondige renovatie opent Hostellerie Kemmelberg officieel opnieuw zijn deuren. Dit iconische hotel, oorspronkelijk gebouwd in 1954, is volledig...

Restaurant Judith opent haar deuren in Kasteel Engelenburg
Restaurant Judith opent op 19 maart haar deuren in Kasteel Engelenburg en introduceert een verfijnde culinaire beleving met een moderne interpretatie...

Relais & Châteaux krijgt er elf nieuwe leden bij
De elf nieuwe leden die zich bij de familie Relais & Châteaux hebben aangesloten, tonen opnieuw aan dat de organisatie wereldwijd vertegenwo...

Hilton kiest opnieuw voor Black Label Hotels
De mondiale hotelreus Hilton Worldwide is opnieuw een intensieve samenwerking aangegaan met hoteloperator Black Label Hotels (BLH). Het gloednieuwe Br...

Nederlandse chef Richard Ekkebus ontvangt derde Michelinster bij The Landmark Mandarin Oriental
Richard Ekkebus heeft donderdagavond tijdens de presentatie van de Michelingids voor Hong Kong en Macau met zijn restaurant Amber een derde Michelinst...

Robin Bruggeman: Meer hotels, minder kosten
Eind januari was ik aanwezig bij de lancering van de nieuwe Quality Lodgings-gids. Een feestelijke middag bij Hotel Restaurant De Echoput, met, naast...
“Als het verkeerd gaat, is deze zaak in je eentje bijna niet meer recht te trekken”
De een, Rick Polman (51), is al zo’n 25 jaar directeur van Van der Valk Hotel Eindhoven. De ander, Britt Polman (28), werd letterlijk in het hot...

The Social Hub opent twintigste, zestig miljoen euro kostende, hotel
The Social Hub opent haar eerste hotel in Porto. Portugal’s eerste hybride hospitality locatie is de nieuwste mijlpaal in de snelle expansie van...

Savarin presenteert nieuwe culinaire brigade, onder leiding van chef Richard de Vries
Restaurant, Hotel & Spa Savarin in Rijswijk heeft maandag 24 februari zijn nieuwe keukenbrigade voorgesteld. Tijdens een speciale lunch werden c...

Schiedamse ondernemers willen Rijksmonumentale jeneverstokerij omtoveren tot boutiquehotel
In het Distillers District komt een nieuw boutiquehotel dankzij investeerders in de crowdfunding van Dennis Boer en Marjon Veldman. De twee ondernemer...

Dit zijn de 18 winnaars van de Gault&Millau Awards 2025
Vandaag, maandag 10 februari, vond in TivoliVredenburg te Utrecht de gidslancering van Gault&Millau 2025 plaats. Daarnaast werden er 18 awards uit...

Romantik Hotels verwelkomt nieuw lid in Twente
Hotel Het Ros van Twente in De Lutte is nu lid van Romantik Hotels & Restaurants. Verscholen in het glooiende Twentse landschap en omgeven door vi...

Boutique Hotel Mondragon en restaurant Rootsch onder nieuwe leiding
Vanaf 1 oktober jongstleden hebben René en Irene Oudesluijs de exploitatie van Boutique Hotel Mondragon overgenomen. Het hotel, gelegen in het...

DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station voltooit verbouwing
DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station heeft na bijna twee jaar de grootste renovatie in haar geschiedenis afgerond. Met deze ingrijpende tra...

Lievergoed Collectie van culinaire kastelen benoemt Nick Ruijters en Bart Klomp tot nieuwe managers
De Lievergoed Collectie heeft twee nieuwe managers aangetrokken. Bart Klomp is per januari 2025 aangesteld als keukenmanager en Nick Ruijters per febr...

Nieuw aparthotel Seaview met 66 studio's officieel geopend
Woensdag is Seaview, het iconische herontwikkelde pand aan de Gevers Deynootweg 61 in Scheveningen, officieel geopend. De afgelopen jaren heeft voorma...

Mövenpick breidt Europese portefeuille flink uit
Mövenpick kondigt woensdag de opening aan van Mövenpick Grand Hotel Wrocław en Mövenpick Resort & Spa Karpacz - de eerste hotels on...

Hilton breidt uit in Nederland met Home2 Suites en Hilton Garden Inn
Hilton kondigt de komst aan van een dual-branded hotelproject in Aalsmeer, met 284 kamers verdeeld over Home2 Suites by Hilton en Hilton Garden Inn. D...

Sterrenchef Enrique Limardo kookt in Hilton Amsterdam
Hilton Amsterdam is al twaalf jaar partner van het jaarlijks terugkerende Chocolade Festival Amsterdam. Dit jaar organiseert het hotel een aantal culi...

Nieuw Townhouse Designhotel opent binnenkort deuren in Den Haag
Op 21 februari 2025 opent er een nieuw hotel aan de Bleijenburg 1 in Den Haag: Townhouse Designhotel samen met Jolie Café Manger. Het hotelconc...

Quality Lodgings verwelkomt 5 nieuwe leden, waarvan 3 in Nederland
Quality Lodgings begint 2025 met een uitbreiding van de hotelcollectie. De groep verwelkomt vijf nieuwe leden, waarvan drie in Nederland en twee in Du...

HAIL Europe: 25 jaar expertise in guest supplies - Een inspirerend ondernemersverhaal
Dit jaar markeert een bijzondere mijlpaal voor HAIL Europe: 25 jaar toewijding aan het ontwikkelen van hoogwaardige guest supplies voor de hospitality...

Soenil Bahadoer sluit De Lindehof** na 30 jaar; geruchten over transfer naar Hilton
De Lindehof** in Nuenen is nog maar enkele maanden open. Chef en eigenaar Soenil Bahadoer heeft namelijk besloten per 1 mei de deuren van zijn bekende...

Hotel de Wereld in Wageningen sluit voor een maand de deuren
Hotel de Wereld is de gehele maand januari gesloten voor een grondige renovatie. Het bekende hotel in Wageningen krijgt onder meer een nieuwe, gasloze...

Afgekeurd hotel badstof gered van textielberg
Het Enschedese SaXcell transformeert gebruikte katoenvezels in hoogwaardige cellulosevezels. Dit innovatieve proces draagt bij aan een duurzamere text...
Kevin Schlaman nieuwe chef-kok van Restaurant Intens in Thermen Bussloo
Restaurant Intens, het fine-dining restaurant in Thermen Bussloo, heeft een nieuwe chef-kok: Kevin Schlaman. Sinds september staat Schlaman in de keuk...

DoubleTree by Hilton Amsterdam CS krijgt wereldwijde primeur met restaurantconcept
WE ARE EDN, uitgesproken als ‘eden’, is een concept van StiR Creative Collective, het creatieve adviesbureau van Hilton, en opent de eerst...

Hotels strijden met Ron Gastrobar om titel Beste Leerbedrijf
Donderdag 28 november maakte Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH), namens de commissie Beste Leerbedrijf Horeca, bekend welke leerbedrijven in de Top...

De Echoput opent nieuw fine dining restaurant ter ere van 70-jarig jubileum
Ter ere van haar zeventigjarig bestaan opent De Echoput in 2025 een nieuw fine dining restaurant, dat de rijke culinaire historie van het familiebedri...

Het is weer zo ver: Michelin deelt 10 nieuwe namen voor hotelselectie
Michelin stond al bekend vanwege de sterren die aan restaurant werden uitgedeeld, toen bekend werd gemaakt dat het Franse bedrijf een uitbreiding zou...
Het Horecalegioen ontvangt prestigieuze FD Gazelle 2024 Award
Het Horecalegioen, een collectief van unieke horecagelegenheden in en rondom Nijmegen, is trots om aan te kondigen dat het voor het tweede opeenvolgen...

Mehrsa Ghadiri: De noodzaak van AI
Werkend in een bedrijf waar technologie en hoge service samen op nummer één staan, kan ik uit de eerste hand vertellen hoe AI onze manie...

Zes nieuwe locaties sluiten zich aan bij Relais & Châteaux
Relais & Châteaux is verheugd zes nieuwe leden te verwelkomen in haar prestigieuze associatie. Deze uitzonderlijke locaties, elk met een eig...

Limburgse operator Black Label Hospitality opent tweede buitenlandse hotel in korte tijd
De Limburgse hoteloperator Black Label Hospitality (BLH) – onlangs door het Financieel Dagblad opgemerkt als een van de snelst groeiende bedrijv...