Digitaal hotelconcept limehome breidt uit naar Nederland 

Auteur: redactie
Hotelbouwplannen Internationaal 24 augustus 2021
Digitaal hotelconcept limehome breidt uit naar Nederland 

Het digitale hotelconcept limehome breidt zijn aanwezigheid op de Europese markt uit en opent in augustus 2021 hun eerste appartementen in Nederland aan de Keizerstraat 327 in Scheveningen, Den Haag. Limehome betreedt hiermee voor het eerst de Nederlandse horecamarkt. De Deluxe, Superior en Standard Suites zijn verdeeld over twee verdiepingen. Op de lange termijn zijn in Nederland circa 5.000 extra units gepland.

Hoge bezettingsgraad

Naast Spanje en Oostenrijk opent de toonaangevende Europese technologieleverancier voor kortetermijnaccommodatie zijn vierde Europese locatie en tegelijkertijd een van de meer dan 2.000 eenheden onder contract. Met de opening in Nederland betreedt de in München gevestigde start-up een van de belangrijkste hotelmarkten op het Europese vasteland. De bezettingsgraad van de Nederlandse hotels en serviced apartments ligt in verschillende steden op bijna 80 procent. Experts verwachten ook dat de markt zich snel zal herstellen na de ontwikkeling van vorig jaar. Als toeristische bestemming is de regio deze zomer al weer populair - vooral vrijetijdsbestemmingen als Den Haag profiteren hier al sterk van.

"We zijn erg enthousiast over onze nieuwe locatie in Den Haag. Nederland biedt niet alleen een sterke en stabiele economie, we zijn ook bijzonder overtuigd door het vooruitstrevende enthousiasme van het land voor digitale concepten. We zien dan ook een optimale product-markt fit met ons businessmodel en zijn van plan om de Nederlandse aanwezigheid op de lange termijn sterk uit te breiden," zegt Dr. Josef Vollmayr, mede-oprichter en CEO van limehome.

Bovendien wordt Nederland beschouwd als een populaire locatie voor zowel - vakantie- als zakenreizigers. Naast toeristische attracties, trekt ook de sterke economie van het land zakenreizigers aan, vooral in de grootstedelijke gebieden. Met zijn volledig uitgeruste serviced apartments, biedt limehome accommodatie voor beide doelen om zo goed mogelijk aan de vraag en behoeften van zijn gasten te voldoen. Op de lange termijn is limehome van plan om ongeveer 5.000 units te openen en daarmee het grootste technologiebedrijf gespecialiseerd in serviced apartments in Nederland te worden.

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws