Promenade hotel in Den Haag organiseert Promenade Food Festivals

29 maart 2018 | Thijs Jacobs

Vanaf begin dit jaar organiseert het Promenade hotel in Den Haag maandelijks de zogehete Promenade Food Festivals, in samenwerking met Diplomat Magazine. Iedere maand staat een ander land in de belangstelling. Van 12 tot en met 14 april zal de buitenlandse chef Natalia Chaduneli haar specialiteiten uit Georgië bereiden.

Het Promenade Food festival is het beste te omschrijven als een culinaire avond met authentieke smaken op hoog niveau in samenwerking met een internationele chef en Ambassade. Deze avond is bedoeld voor zowel hotelgasten als bewoners uit de omgeving.  Patrick Aarsman, General Manager van het hotel: “Crowne Plaza Den Haag - Promenade is al sinds jaar en dag een hotel met een internationaal karakter op topniveau en dit willen we door deze samenwerking onderstrepen.”

Samenwerking

Sido de Brabander, zelf al 6 jaar met trots Chef-Kok bij Crowne Plaza Den Haag – Promenade vertelt dat een samenwerking met koks uit verschillende landen niet nieuw is voor hem en zijn team. “Afgelopen jaar werden we overweldigd door enthousiaste reacties over het Indian Food Festival en het Ecuadorian Food Festival. Een prachtige win-win situatie, waarbij Ambassades de mogelijkheid krijgen de culinaire kwaliteiten van hun keuken te laten ervaren en het Crowne Plaza Den Haag haar gasten, zowel vanuit het hotel als uit de buurt kan verwennen met culinaire hoogstandjes van over de hele wereld.” Aldus de Brabander.

Brasserie Brut wordt Brut International Flavours

Tijdens het Promenade Food Festival wordt er gekookt met respect voor de oorsprong en smaken uit verschillende landen. De allerbeste gerechten worden na ieder festival toegevoegd aan de menukaart van Brasserie Brut, welke vanaf nu door het leven gaat als Brut International Flavours. De aftrap in januari is gedaan door Cuba, waarvan inmiddels een cocktail op de kaart staat. In februari ontvingen we de allerbeste chefs uit Pakistan, die het recept voor een traditionele Chicken Tandoori hebben afgegeven als stempel op de internationale menukaart van Brut, International Flavours. Iedere maand zal er een nieuw gerecht de menukaart gaan sieren, natuurlijk met de persoonlijke touch van Chef-Kok Sido.

Internationale chefs al bekend

Het eerstvolgende Promenade Food Festival vindt plaats van 12 tot en met 14 april en staat in het teken van Georgië. Andere landen die reeds zijn bevestigd zijn: Peru, Israël, Vietnam, Indonesië, Mexico, Ecuador, Italië en Hongarije. Meer informatie en het complete programma staat op www.promenadefoodfestival.com

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Opening
Moxy opent haar deuren in Hoofddorp

Op 4 augustus 2020 heeft het Moxy Amsterdam Schiphol Airport officieel haar deuren geopend. Een dag eerder was de officiële opening. Een gezellig intiem feestje met een sfeer en uitstraling die zo goed bij Moxy passen; laid-back, speels (letterlijk, er zijn overal spelletjes te doen) en allesbe...

Economie Booking.com
Booking wil af van kwart personeel

Booking.com ontslaat een kwart van het personeel. Wereldwijd werken bij het van origine Nederlandse bedrijf ongeveer 17.500 duizend mensen. Exacte aantallen over de ontslagen ontbreken nog, maar het zou gaan om tussen de vier,- en vijfduizend medewerkers, zo meldt de NOS. "Helaas moeten we d...

Hotelketens Internationaal
Hotelketen uitgelicht: Deutsche Hospitality

Deutsche Hospitality is het overkoepelende merk van Steigenberger Hotels AG. Inmiddels is het een internationale, dynamische merkfamilie en wordt gekenmerkt door de waarden van passie, perfectie, zorgzaamheid, traditie en visie. Het bedrijf kijkt terug op een rijke geschiedenis van bijna 90 jaar. Ee...

Events
Horecava 2021 gaat hybride

Horecava verrijkt haar 65e editie, die plaatsvindt van 11 – 14 januari 2021 in RAI Amsterdam, met een online programma. Het evenement zal in aangepaste vorm face-2-face, volgens de COVID-19 richtlijnen, én virtueel live zijn. De vakbeurs, die foodservice professionals al jaren met elkaa...

The Prince Akatoi in Londen heropent

Het Prince Akatoki in Marylebone, het enige Japanse vijfsterren hotel in Londen, heropent in augustus met een nieuw "Taste of Japan"-pakket om de gasten onder te dompelen in het Japans. gastvrijheid en cultuur. De naam Akatoki komt van een Aziatisch Japans woord voor "dageraad" o...

Horeca & Recht Hotel & Recht
Een vergoeding voor goodwill aan het einde van de huur, hoe zit dat eigenlijk?

Als onderdeel van een huurovereenkomst met betrekking tot hotelruimte onderhandelen partijen regelmatig over de vraag wat er met de (al dan niet door huurder) in het gehuurde aangebrachte voorzieningen zal gebeuren bij het einde van de huur. Een afspraak dat huurder deze voorzieningen (al dan niet o...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: