U heeft gezocht op : Ciel Bleu

29 maart 2021 Michelin
Alle Michelinsterren in één overzicht

Op maandag 29 maart presenteerde Michelin de Michelingids Nederland voor het jaar 2021. In dit overzicht vind je alle restaurants met één of meerdere sterren. Eerst worden de driesterren restaurants vermeld. Vervolgens de tweesterren restaurants en tot slot de restuarants die een ster ...

3 februari 2021 Interview Longread
Marcel van Aelst: een halve eeuw hotelier

Marcel van Aelst; een monument binnen de hotellerie. Vijftig jaar geleden pakte hij het vliegtuig naar Tokio, om via vele internationale omzwervingen in de jaren ’90 general manager te worden in inmiddels ‘zijn’ Hotel Okura Amsterdam. Hij schoot door naar de top van het bedrijf. Ee ...

16 december 2020 Corona
Hotel Okura Amsterdam dicht: alleen slapen is niet genoeg

Het Okura Hotel in Amsterdam heeft vanwege de harde lockdown de deuren moeten sluiten. Vanwege de nieuwe coronamaatregelen, waarbij hotels in het hotelrestaurant geen eten en drinken meer mogen serveren aan de gasten, vindt het hotel het niet meer passend om het hotel geopend te houden. De beleving ...

21 september 2020 Hotelbouwplannen
Hotel Okura Amsterdam geeft 7 suites een complete metamorfose

Hotel Okura Amsterdam heeft 7 suites een complete metamorfose gegeven. Bij de renovatie, die in december 2019 van start ging, is het hele design vernieuwd. Architect Bert Verwey heeft de renovatie van de suites en The Lounge onder zijn hoede genomen. Ruimtelijkheid, comfort en sereniteit vormen de b ...

27 november 2019 Gastronomie
Nieuwe chef Park Plaza Victoria Amsterdam

Sander Bierenbroodspot mag zich de nieuwe Executive Chef noemen van Park Plaza Victoria Amsterdam, waar ook Carstens Brasserie is gevestigd. Met zijn ruime ervaring, opgedaan in uiteenlopende gerenommeerde restaurants, is hij een echte aanwinst voor het team. Het unieke concept van Carstens, waar ...

12 maart 2019 Food
Japanse restaurants in Hotel Okura ontvangen primeur uit Japan

Yamazato Restaurant en Teppanyaki Restaurant Sazanka – de twee gerenommeerde Japanse restaurants van Hotel Okura Amsterdam – hebben als eerste restaurants in Nederlands de certificering ontvangen voor bedrijven in het buitenland die Japans eten ondersteunen. Tijdens de ceremonie die in H ...

3 december 2018
Gault&Millau roept Onno Kokmeijer uit tot Beste Chef 2019

Tijdens de presentatie van de nieuwe Gault&Millau gids 2019 is Onno Kokmeijer uitgeroepen tot Beste Chef van 2019. Samen met zijn rechterhand Arjan Speelman nam hij de prestigieuze prijs in Amsterdam vanmiddag in ontvangt. "Bij Ciel Bleu werken we al vijftien jaar aan de weg naar succes. De ...

26 oktober 2018 Achtergronden
Nieuwe cocktailselectie voor Twenty Third Bar

Twenty Third Bar, vernoemd naar haar locatie op de 23e verdieping van Hotel Okura Amsterdam, introduceert een nieuw cocktailmenu. De bartenders maken met de nieuwe cocktailselectie een knipoog naar de stad die aan hun voeten ligt. Het panoramische uitzicht over Amsterdam vanaf ruim 78 meter hoogte i ...

5 september 2018 Gastronomie
Ciel Bleu verstevigt samenwerking met zusterrestaurant Elements in Bangkok

Tweesterrenrestaurant Ciel Bleu in Hotel Okura Amsterdam en het door Michelin met één ster bekroonde Elements in The Okura Prestige Bangkok verstevigen hun samenwerking. Dit vertaalt zich in een adviserende rol van chefsteam Onno Kokmeijer en Arjan Speelman en de aanstelling van een ni ...

30 augustus 2018 Michelin
Driesterrenchef Kevin Fehling kookt in Ciel Bleu

Ciel Bleu viert nogmaals de bekroning met twee Michelinsterren voor het 10e jaar op rij met een culinair evenement: The Table at Ciel Bleu. Op 7 oktober 2018 verzorgen chefs Onno Kokmeijer en Arjan Speelman in samenwerking met hun bevriende driesterrenchef Kevin Fehling van Restaurant The Table in H ...

9 juli 2018 Gastronomie
Ciel Bleu viert tweesterren-jubileum met reünie van oud-chefs

Ciel Bleu (Hotel Okura Amsterdam) heeft de bekroning met twee Michelinsterren voor het 10e jaar op rij gevierd met een culinair evenement: Chefs Favourites. Tijdens deze exclusieve middag werd een podium gegeven aan 8 getalenteerde chefs die na een succesvolle periode in de keuken van Ciel Bleu hun ...

15 mei 2018
Lendl Mijnhijmer is de beste sommelier van Nederland

Lendl Mijnhijmer is de beste sommelier van Nederland. De sommelier van Restaurant Twenty Seven in Amsterdam ontving op het Leerhotel het Klooster in Amersfoort tijdens het Nederlands Kampioenschap voor Sommeliers de Trophée Henriot. Tijdens een groots galadiner waar werd gekookt door verschil ...

23 december 2017 Achtergronden Interview
Speciaal geselecteerd voor de feestdagen!

Voor velen zijn de feestdagen een periode om even tot rust te komen, voor anderen is het ploeteren. De horeca kan immers te kanpen hebben met topdrukte, kijk maar eens naar al die volgeboekte restaurants en hotels. Voor wie tussendoor even wil bijkomen hebben we een overzicht gemaakt van enkele van ...

11 december 2017 Michelin
Ciel Bleu Restaurant voor het tiende jaar op rij bekroond met twee Michelinsterren

Tijdens de presentatie van de Nederlandse Michelingids voor 2018 is bekend gemaakt dat Ciel Bleu Restaurant zich voor het tiende jaar op rij de trotse bezitter van twee Michelinsterren mag noemen. Het tweesterrenrestaurant – gevestigd op de 23e verdieping van Hotel Okura Amsterdam – ontv ...

30 oktober 2017 Gastronomie
De top 10 van de Lekker 2018

Naar de Lekker wordt ieder jaar reikhalzend uitgekeken door Nederlandse topchefs. Vandaag, maandag 30 oktober, is de lijst - de Lekker 2018 - naar buiten gebracht en wij presenteren je de top 10. Het is stuivertje wisselen tussen De Librije en Inter Scaldes, aangezien vorig jaar de rollen waren omge ...

9 juni 2017 Gastronomie Interview
Interview: Merlet staat al twintig jaar aan de culinaire top

In de kop van Noord-Holland, aan de rand van Schoorlse Duinen, ligt Merlet. Een hotel met restaurant dat al bijna twintig jaar een Michelinster mag dragen. En dat is bijzonder, zeker wanneer je beseft dat deze ster onder maar liefs vijf chefs is behouden. “Merlet is een bedrijf met een culi ...

30 mei 2017 Food Gastronomie Interview
Interview: Onno Kokmeijer wil af van à la carte

Onno Kokmeijer is de man van de koningskrab en de culinaire tovenaar die koken in een hotel binnen Nederland naar een hoger niveau heeft getild. “Toen ik hier veertien jaar geleden startte als chef, werd de kok in een hotelkeuken gezien als ‘iemand die een kunstje gaat flikken’. Da ...

26 mei 2017 Achtergronden
De weekendselectie: Onno Kokmeijer, Airbnb en een inkijkje bij Utrecht City Apartments

Het is weer weekend, dus tijd om de week door te nemen. Afgelopen week kwam Hotel & Food & Beverage uit. Een uitgave waarin Onno Kokmeijer vertelde over zijn ervaringen in het Ciel Bleu Restaurant. Het interview lees je hier en de uitgave kun je hier downloaden. Verder aandacht voor Airbn ...

25 mei 2017 Food Gastronomie Interview
Persoonlijke vragen aan Onno Kokmeijer

Onno Kokmeijer maakt heel wat mee... Gasten die een rekening van 45.000 euro aftikken ziet hij ook in zijn Ciel Bleu Restaurant. Wie hard werkt, moet ook hard ontspannen, dus Onno vertelde ons over zijn gezin, zijn favoriete vakantielanden, over zijn 'guilty pleasures' en nog veel meer. F ...

23 mei 2017 Gastronomie
Gratis: de culinaire editie van Hotel & Food & Beverage

Hotel & Food & Beverage 2017 is verschenen en gratis te downloaden via deze link. In deze culinaire special gingen we op bezoek bij drie sterrenrestaurants. Onno Kokmeijer, de chef van het Ciel Bleu Restaurant in Amsterdam, Peter Postma van Kaatje bij de Sluis en Martin van Bourgonje, de man ...

10 mei 2017 Video Gastronomie
Video: Onno Kokmeijer wil af van à la carte

“Ik wil af van à la carte”, onthulde Onno Kokmeijer, de chef-kok van Ciel Bleu Restaurant op de 23e verdieping van Hotel Okura Amsterdam. Eén van de beste en meest toonaangevende chefs van Nederland ging in gesprek met Hospitality Management. Eind mei verschijnt immers de s ...

26 september 2016
Ciel Bleu heropent na metamorfose

Ciel Bleu Restaurant van het hoofdstedelijke Hotel Okura Amsterdam heeft een totale metamorfose ondergaan. Het met twee Michelinsterren bekroonde restaurant is volledig verbouwd. Architect Bert Verwey, wederom verantwoordelijk voor het krachtige, uitgebalanceerde en mondiale ontwerp, heeft zichzelf ...

13 januari 2016
Lars Drost Nationaal Kampioen Jonge Koks 2016

Lars Drost, chef de partie in Ciel Bleu Okura Hotel in Amsterdam, heeft op 13 januari 2016 het Zilveren Koksmes gewonnen. Hij kreeg de prijs als Nationaal Kampioen Jonge Koks 2016 uitgereikt door Onno Kokmeijer, juryvoorzitter en SVH Meesterkok. De wedstrijd vond plaats tijdens de Horecava in Ams ...

27 oktober 2015
AF&BM: Interview met Iris den Dekker

In oktober barst elk jaar de strijd om de felbegeerde titel ‘F&B Professional of the Year’ van de AF&BM weer los. De afgelopen jaren zijn uiteenlopende winnaars de revue gepasseerd. Van de klassieke F&B manager tot aan de zelfstandige ondernemer, allemaal winnaars met een reden. Bent u benieuwd ...

27 maart 2015
Van Gogh bewonderen bij Ciel Bleu

Tot en met 29 mei is bij de Chef’s Table in de keuken van tweesterrenrestaurant Ciel Bleu een Van Gogh Museum Relievo tentoongesteld. Deze driedimensionale reproductie van Van Gogh’s ‘Korenveld onder onweerslucht’ uit 1890 is tijdens het diner te bewonderen. Genoeg reden voor SVH Meesterkok ...

27 maart 2015
Okura Amsterdam opent Van Gogh Suite

Hotel Okura Amsterdam heeft een nieuwe suite geopend: de Van Gogh Suite. Nazaat Willem van Gogh en directeur van het Van Gogh Museum Axel Rüger verrichtten de openingshandeling. Zij hingen, in bijzijn van prinses Anita van Oranje-Nassau, een exclusieve Van Gogh Museum Relievo aan de muur. De open ...

23 februari 2015
Pasquinel Kolk geïnaugureerd

Pasquinel Kolk, gastheer van restaurant Ciel Bleu in Amsterdam, is officieel geïnaugureerd als SVH Meestergastheer. Hij heeft daarmee de hoogste graad van vakbekwaamheid behaald in de Nederlandse horeca. Op zondag 22 februari werden de officiële versierselen aan hem uitgereikt door SVH Meesterga ...

8 augustus 2014
Primeur: Vis&Seizoen Festival

Vers Vis Handel Jan van As organiseert op 2,3 en 4 oktober in de Markthal van het Food Center Amsterdam het Vis&Seizoen Festival In de Markthal van het Food Center Amsterdam zullen sterrenkoks en restaurants uit Amsterdam gasten drie dagen culinair verwennen en inspireren met gerechten en demonstr ...

14 januari 2014
Ciel Bleu meest gastvrije restaurant

Ciel Bleu, het tweesterrenrestaurant van het Okura Hotel in Amsterdam, is tijdens Horecava 2014 verkozen tot Meest Gastvrije Restaurant van Nederland. Guido van Woerkom, directeur van ANWB, reikte aan Pasquinel Kolk, servicemanager van Ciel Bleu, de Restaurant Gastvrijheid Award (zie foto) met oor ...

5 december 2013
DNA-gala EHMA levert ruim vier ton op

Onder leiding van Beau van Erven Dorens en Renate Verbaan is tijdens een gala met veiling 440.584 euro opgehaald. De opbrengsten komen ten goede aan het DNA-onderzoek van het Antoni van Leeuwenhoek naar nieuwe, persoonlijke behandelingen op maat voor patiënten met verschillende soorten kanker. ...

1 juli 2013
Ekkebus slaagt voor Meesterproef

Richard Ekkebus van Restaurant Amber in The Landmark Mandarin Oriental Hong Kong is door Robert Kranenborg geïnaugureerd als SVH Meesterkok. Nadat Richard eerder op een KLM-vlucht van Amsterdam naar Hongkong haast letterlijk de sterren van de hemel kookte legde hij met volle overtuiging de proef ...

13 mei 2013
Grand Hotel Karel V heeft nieuwe chef

Vito Reekers wordt de nieuwe chef de cuisine van Grand Hotel Karel V. Jasper Gronert wordt zijn rechterhand. Beiden zijn momenteel souschef onder Jeroen Robberegt en al langere tijd medeverantwoordelijk voor de culinaire kwaliteit van Grand Restaurant Karel V. Onder de leiding van Vito wil het hot ...

25 april 2013
Oostwegel ontvangt Gouden Asperge

In The College Hotel is hotelier Camille Oostwegel uitgeroepen tot 'Meest ondernemende Limburger'. De prijs wordt uitgevaardigd door De Nationale Aspergepartij, een jaarlijks terugkerend evenement dat in het Amsterdamse hotel plaatsvind. Ruim 300 beslissers uit het bedrijfsleven, culturele-, en pu ...

9 januari 2013
Kwekkeboom wint Zilveren Koksmes

Emiel Kwekkeboom is de winnaar geworden van het NK voor Jonge Koks. Hij won de zilveren koksmes. Kwekkeboom werkt bij restaurant La Rive in het Amstel Hotel. Nummer twee en drie Ollie Schuiling van Restaurant Ivy werd nummer twee in de wedstrijd. Schuiling: "Het is een mooie plek, een plekje ho ...

7 januari 2013
Gouden koksmuts gaat naar Eijkelkamp

De Gouden Koksmuts 2013 is gewonnen door Roy Eijkelkamp, souschef van restaurant De Bokkedoorns. Wynand Vogel reikte de prijs uit op de Horecava 2013. Amuse en viergangenmenu Ratchawat (Keng) Vichianrat van restaurant La Rive werd nummer twee in de strijd. Jonathan Zandbergen van Het Veerhuys mo ...

7 augustus 2012
Kokmeijer blikt terug op Dance Valley

Om te laten zien dat gezond heel lekker kan zijn, heeft topchef Onno Kokmeijer van restaurant Ciel Bleu op 4 augustus tijdens Dance Valley bezoekers vanuit een foodtruck verleidelijk streetfood geserveerd. Verbaasd Het aanbod was een tikkeltje gezonder, dan wat festivalbezoekers gewend zijn. Een ...

27 juni 2012
Nieuwe sommelier voor Ciel Bleu

Tweesterrenrestaurant Ciel Bleu heeft Willem van de Geer aangetrokken als sommelier. Van de Geer versterkt daarmee het team van SVH Wijnmeester Noël Vanwittenbergh. Terugkeer In zijn functie is Van de Geer mede verantwoordelijk voor het aansturen van de bedieningsbrigade en het maken van wijn- ...

1 juni 2012
Nieuwe sommelier voor Bridges

Restaurant Bridges van hotel Sofitel Legend The Grand Amsterdam heeft een nieuwe sommelier. Jasper van den Hoogen neemt het stokje over van sommelier Hans Tuin. Wijnkelder Tuin ruilt Nederland in voor Zwitserland. De wijnkelder van het restaurant heeft al indruk gemaakt op Van den Hoogen: "De w ...

18 maart 2012
Winnaars SVH NK Horeca 2012 bekend

Leerling-kok Edwin Sander uit Twello, leerling-gastheer Niek Groen uit Spierdijk en leerling-kastelein Luc van Nieuwamerongen uit Breda zijn er met de nationale titels vandoor gegaan tijdens het SVH NK Horeca. Na een zinderende finaledag zijn zaterdag 17 maart de nieuwe SVH Nationaal Kampioenen H ...

9 maart 2012
Team De Kromme Dissel wint award

De Innovatie & Styling Award, in de strijd voor de Zilveren Oester, werd gewonnen door sous-chef Dietmar Baars en assistent-maître Geartsje de Bruin van restaurant De Kromme Dissel. Baars en de Bruin wisten de jury te overtuigen met hun bijzondere menukeuze en wijnen. De Zilveren Oester De ...

7 maart 2012
Zilveren Oester naar team Ciel Bleu

De Zilveren Oester 2012 is gewonnen door het team van Okura Amsterdam. Freek Dekker en Kevin Man van het tweesterrenrestaurant Ciel Bleu wisten de vakjury te overtuigen. Verbinding kookkunst en gastheerschap Dekker en Man wisten de jury te overtuigen met hun bijzondere menukeuze en wijnen en we ...

31 januari 2012
@The Lobby wint Culinary Award

Restaurant '@The Lobby' van het hotel Crowne Plaza Amsterdam Schiphol heeft de European Culinary Award 2012 gewonnen. De jury roemde het restaurant om haar "constante culinaire kwaliteit, zowel qua smaak als presentatie". Afgelopen weekend werd in het Metos gebouw in Amsterdam door vijf Europese ...

12 december 2011
Eigen kaviaarlijn voor Onno Kokmeijer

Onno Kokmeijer, executive chef en manager van het met twee Michelinsterren bekroonde Ciel Bleu Restaurant in het Amsterdamse Okura Hotel, heeft zijn eigen kaviaarlijn gepresenteerd. Samen met de in Scheveningen gevestigde kaviaarimporteur Persian Caviar, onder andere bekend door de ontwikkeling va ...

7 november 2011
Okura viert Bib voor Serre Restaurant

Okura’s Serre Restaurant heeft van Michelin een Bib Gourmand ontvangen. Om de 'Bib' te vieren wordt het bestaande Bibendum-menu de komende week kosteloos uitgebreid met een feestelijke vierde gang. Geweldige erkenning Marc van der Tang, chef de cuisine van Serre Restaurant: “Door het neer ...

1 november 2011
GaultMillau 2012: Sergio pakt weer 20 punten

De bekendmaking van de nieuwe GaultMillau gids en de daarbij behorende 13 awards vond plaats op maandagavond 31 oktober in het Circustheater in Scheveningen. Sergio Herman pakte opnieuw de volle 20 punten. Bovendien kreeg de driesterrenchef een oeuvreprijs uitgereikt. De Grand Prestige award verva ...

2 augustus 2011
AF&BM steunt Kimberly Thorne tijdens WK

De Association of Food & Beverage Management (AF&BM heeft onderwijs hoog in het vaandel staan. Om deze reden is de AF&BM een van de sponsoren van Kimberly Thorne, de kandidaat die Nederland in oktober vertegenwoordigt bij de World Skills in Londen op het onderdeel gastheerschap. Jong talent De 2 ...

20 april 2011 F&B
F&B: Hotelrestaurant: Brasseriedenken loont

Eten en drinken volgens het aloude brasserieconcept is helemaal terug, ook in de hotellerie. Wat maakt deze F&B-vorm zo aantrekkelijk voor gasten? Is het vanwege de portemonnee van de bezoeker dat hotelbrasseries voller zitten dan de à la carte restaurants? Of komt dit door het succes van ...

14 februari 2011
Benelux Restaurant Week aanstaande

Van 14 tot en met 20 maart 2011 organiseert DiningCity.com eenmalig de speciale Benelux Restaurant Week. Met 1.750 deelnemende restaurants is deze 'XL-editie' naar eigen zeggen het grootste horeca-evenement ter wereld. Tijdens deze week gaan naar verwachting zo’n 300.000 bezoekers uit eten in Nede ...

4 januari 2011
Vierde restaurant in Okura Hotel geopend

Restaurant Serre, het vierde restaurant van het Okura Hotel in Amsterdam, opende deze week haar deuren. Serre is geïnspireerd op de keuken van het tweesterrenrestaurant Ciel Bleu op de 23e verdieping van het hotel, maar doel van dit restaurant is de bredere toegankelijkheid. Snelle lunch Met h ...

1 november 2010
GaultMillau 2011 bekend, top ongewijzigd

Op maandag 1 november werd tijdens een feestelijke bijeenkomst in het Fortis Circustheater in Scheveningen de GaultMillau-gids voor 2011 gepresenteerd. De belangrijkste bekendmakingen; Beste Chef: Sergio Herman van Oud Sluis, dit jaar wederom met een maximale score van 20 punten. Restaurant van het ...

5 oktober 2010
Best of Amsterdam awards uitgereikt

Onlangs zijn de Best of Amsterdam Awards uitgereikt. In 55 categorieën werden even zoveel winnaars bekend gemaakt. Het Lloyd Hotel won de award Best Hotel, citizenM won Best Budget Hotel, terwijl Café Tabac tot Best Cafe werd verkozen. Restaurant De Kas won tweemaal een award (Best Restaurant en ...

7 september 2010
Unilever kookt met sterren

Unilever Foodsolutions heeft flink uitgepakt voor de introductie van haar samenwerking met topchefs Onno Kokmeijer (Executive Chef bij restaurant Ciel Bleu en goed voor twee sterren) en Peter Goossens (van driesterren-restaurant Hof van Cleve in het Belgische Kruishoutem). Op maandag 6 september ver ...

14 april 2010
Ciel Bleu slaat vleugels uit in Bangkok

In het in 2012 nieuw te openen Okura Hotel in de Thaise hoofdstad Bangkok komt een dependance van tweesterren-restaurant Ciel Bleu. Ook restaurant Yamazato verhuist volgens een woordvoerder van het Okura Hotel in Amsterdam mee naar Azië. De twee andere zaken uit het Amsterdamse Okura, Sazanka en Le ...

22 november 2009 F&B
Het ‘wauw-effect’ doorzetten

In december opent het Taste of Okura Culinary Center. De redactie van Hotel & Design nam vast een kijkje toen de bouwwerkzaamheden nog in volle gang waren. We vroegen executive chef Onno Kokmeijer en chef-kok Tjeerd Blom, onlangs speciaal aangetrokken voor het culinaire centrum, naar alle beweeg ...

8 juni 2009
Okura ontvangt Gouden Green Key

Tijdens een feestelijke bijeenkomst neemt Hotel Okura Amsterdam op 11 juni de Gouden Green Key (hoogst haalbare Green Key) in ontvangst. Het hotel voldoet hiermee aan de hoogste eisen van dit internationale duurzaamheidkeurmerk in de categorie hotels en conferentielocaties. Direct na het in ontvangs ...

10 juli 2008
Okura's Ciel Bleu organiseert culinaire reis

Naar aanleiding van het culinaire evenement Ciel Bleu meets South Africa in Hotel Okura wordt door reisorganisatie Emotions een speciale culinaire rondreis in Zuid-Afrika georganiseerd. Bij de samenstelling van de reis is het toprestaurant, bekroond met twee Michelinsterren, nauw betrokken geweest. ...

27 januari 2005
Jong talent Okura Hotel opnieuw in de prijzen

De jonge keukengarde van Hotel Okura Amsterdam laat zich niet onbetuigd. Opnieuw hebben medewerkers prijzen in de wacht gesleept tijdens de Nationale Kampioenschappen op de Horecava. Bij de finale voor jonge koks eindigde Samantha Vonk op de derde plaats. Chun-Ting Lam won de derde plaats bij de gas ...

27 januari 2005
Twee Michelin Sterren voor Hotel Okura Amsterdam

Culinair Nederland is een uniek hotel rijker: Hotel Okura Amsterdam is het enige hotel in Nederland en zelfs in Europa dat voor twee verschillende keukens een Michelin Ster heeft ontvangen. Naast het traditionele Japanse restaurant Yamazato is nu ook het Franse Ciel Bleu restaurant bekroond met een ...

19 november 2004
Champagne aan Zee slaat alle records

Het evenement Champagne aan Zee, dat plaatsvindt op zondag 21 november in het Kurhaus in Scheveningen, gaat dit jaar een culinair record breken. Nooit eerder was het aantal champagneproducenten, waaronder de vooraanstaande champagnehuizen Bollinger, Piper-Heidsieck, Taittinger, Dom Pérignon, Moët ...

2 juni 2001
Hotel Okura Amsterdam: vier restaurants, vier gezichten

Hotel Okura in Amsterdam is de grootste f&b-organisatie in de Nederlandse hotellerie; verspreid over zes keukens werken er 80 koks. Vier restaurants bieden plaats aan ruim 400 gasten. Aan deze grote getallen kunnen we nog een paar toevoegen: in het Ciel Bleu restaurant (op de 23e verdieping) is ...

Laad meer resultaten

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: