Je hebt gezocht op: menu

Steven van Roemburg nieuwe sommelier van Restaurant 16th in Valk Exclusief Hotel Schiedam
Na jarenlange toewijding aan het gerenommeerde Meliefste in Wolphaartsdijk, zet Steven van Roemburg zijn passie voor wijn en gastbeleving voort bij Ro...

Michelin voegt vlak voor Sterrenceremonie 12 restaurants toe aan gids
De inspecteurs van Michelin Nederland hebben twaalf restaurants opgenomen in de Nederlandse versie van de gids. Deze nieuwe restaurants krijgen meteen...

Efficiëntie, kwaliteitscontrole en uniformiteit door AI: een zegen of een vloek in franchise?
Franchise is een populaire samenwerkingsvorm, ook voor hotels en velerlei andere diensten in de hospitalitysector. Technologie speelt een belangrijke...

DoubleTree by Hilton Rotterdam Centre en Haven Hotel Rotterdam officieel geopend
DoubleTree by Hilton Rotterdam Centre en Haven Hotel Rotterdam, Curio Collection by Hilton hebben op donderdag 18 september officieel hun deuren geope...

Vergrijzing: hoezo een probleem? Niet voor hotels!
Nederland vergrijst in rap tempo. Het leidt tot grote problemen in meerdere sectoren. Zo dreigt een nijpend tekort aan seniorenwoningen en is de vraag...

Restaurant Suus in hotel De Plesman vernieuwt: nieuwe chef, nieuw menu
Restaurant Suus, dat sinds dit voorjaar huist in het historische pand van hotel de Plesman, introduceert een vernieuwde menukaart vol frisse smaken, c...

Restaurant Ovum in Nidum Boetiekhotel presenteert nieuwe chef-kok
Sinds augustus staat chef-kok Maikel van Veen aan het roer van restaurant Ovum in Grave. Met zijn jarenlange ervaring in diverse sterrenrestaurants br...

Handwritten Collection breidt uit in België met de opening van nieuw hotel in Antwerpen
Handwritten Collection, een zorgvuldig samengestelde selectie van onderscheidende hotels over de hele wereld, kondigt met trots de opening aan van Mae...

Carlton Beach Hotel Scheveningen opent na renovatie met nieuw restaurant
Na een ingrijpende renovatie heeft het Carlton Beach Hotel in Scheveningen een volledige metamorfose ondergaan. Met een vernieuwd interieur, een fonke...
![Hotel Des Indes heeft een zes maanden durende renovatie afgerond [Video]](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/33785/indes-64205_100x100_fit.jpg)
Hotel Des Indes heeft een zes maanden durende renovatie afgerond [Video]
Na een renovatie van zes maanden is het iconische Hotel Des Indes in Den Haag terug van weggeweest. U kent het waarschijnlijk wel: dat imposante stads...

Word jij de nieuwe Formule Manager F&B bij Fletcher Hotels?
Fletcher Hotels is op zoek naar een Formule Manager Food & Beverage die het F&B-aanbod voor onze ruim 115 hotels in Nederland en Duitsland opt...

Restaurant Judith in Kasteel Engelenburg evolueert met nieuwe chef-kok
Sinds de veelbesproken opening in maart heeft Restaurant Judith - het fine dining restaurant van Kasteel Engelenburg - indruk gemaakt met een uitgespr...

Bijzonder eerbetoon aan Jonnie Boer op Curaçao en Bonaire
Eind juli vond op Curaçao en Bonaire een driedaags culinair evenement plaats ter ere van de onlangs overleden chef Jonnie Boer. Op drie verschi...

Mövenpick opent stijlvol strandresort met 240 kamers in Nederland
Accor kondigt de ondertekening aan van een ontwikkelingsovereenkomst voor de opening van een nieuw Mövenpick-hotel in Petten, een populaire stran...

Culinaire koerswijziging bij Carelshaven: Arturo Dalhuisen en Kevin Annink nemen het roer
Per 1 september 2025 verwelkomt Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven een nieuwe culinaire leiding: topchef Arturo Dalhuisen treedt toe als chef...

“Dit is het grote onderbelichte onderdeel van het openen van hotels”
Iedere hotelier weet: de pre-openingsfase is intens. Juist in die hectiek sluipen fouten erin die je maanden later nog achtervolgen. Wat zijn de valku...

Volledig vernieuwd Carlton Beach begint nieuw hoofdstuk met Nomon
Carlton Beach, het iconische hotel aan het Zwarte Pad in Scheveningen, is volledig vernieuwd en weer helemaal klaar om de gasten in de watten te legge...

12 nieuwe restaurants in de Michelingids Nederland
De inspecteurs van Michelin Nederland hebben twaalf restaurants opgenomen in de Nederlandse versie van de gids. Deze nieuwe restaurants krijgen meteen...

Koepelcafé in Renaissance Amsterdam Hotel heropent haar deuren
Het geliefde Koepelcafé verwelkomt gasten opnieuw in het hart van Amsterdam, in een van de meest iconische panden van de stad. Sinds de opening...

Relais & Châteaux krijgt er negen nieuwe leden bij
De negen nieuwe leden die zich bij de familie van Relais & Châteaux hebben aangesloten, tonen eens te meer aan dat de organisatie echt werel...
“Als het restaurant niet op orde is, betalen gasten geen 200 tot 400 euro per nacht”
Hoe houd je een hotel-restaurant rendabel, hoe haal je het meeste uit het ontbijt en hoeveel vrijheid heeft de chef-kok bij het samenstellen van de me...

Serre Restaurant in Hotel Okura Amsterdam lanceert uniek zomerconcept
Serre Restaurant, onderdeel van Hotel Okura Amsterdam, kondigt met trots de lancering van een uniek zomers culinair concept aan: Serre's Summer Okonom...

Apollo Hotel Amsterdam introduceert vernieuwde event- en vergaderruimtes
Na een intensieve renovatie presenteert Apollo Hotel Amsterdam, onderdeel van Marriott International, met trots de volledig vernieuwde event- en verga...
30ste editie Hilton Haring Feest een succes
Terwijl Amsterdam haar 750-jarig bestaan viert, markeert Hilton Amsterdam op feestelijke wijze een eigen jubileum: voor de 30e keer arriveerde het eer...

Zonnige editie Tour Culinair: fietsen, gastronomie en erkenning voor lef
Van zaterdag 28 juni tot en met dinsdag 1 juli verbleven de vrienden van Tour Culinair in het zonovergoten Twente. De landelijke netwerkclub van horec...

ING: Vooruitzichten hotelbranche positief
De vooruitzichten voor de Nederlandse horeca zijn wisselend. Door een verbeterde koopkracht nemen de bestedingen dit jaar toe, maar het herstel blijft...

De Echoput viert 70 jaar met opening van twee nieuwe restaurants
Zondag 22 juni vierde familie Klosse het 70-jarig bestaan van De Echoput met een feestelijke jubileumlunch in Hoog Soeren. Tijdens een feestelijke mid...
“Het allerbelangrijkste gerecht is onze bananensoep”
Tussen alle restaurants en hotels die de afgelopen jaren als paddenstoelen uit de grond zijn geschoten, is Grand Café Gouverneur De Rouville al...

Culinaire hotspots spelen een belangrijke rol in het leven op Curaçao
Curaçao zit vol met culinaire hotspots waar gasten niet alleen kunnen eten, maar ook volop kunnen genieten van de sfeer. De lokale en internati...
“Gasten kunnen bij ons buffet 150 tot 200 verschillende combinaties maken”
Corendon Hotels & Resorts ontvangt in zijn twee all-inclusive hotels Mangrove Beach en The Rif op Curaçao op dagelijkse basis bijna 2.000 g...

WorldHotels voegt The Florian Amsterdam Schiphol Airport toe aan Crafted Collection
WorldHotels, een merk binnen het netwerk van BWH Hotels, breidt haar collectie in Nederland uit met een nieuwe aanwinst: The Florian Amsterdam Schipho...
“Het succes van Brass Boer betekent dat we de goede keuze hebben gemaakt”
Te midden van de vele resorts en hotels op Curaçao onderscheidt Blue Bay Curaçao Golf & Beach Resort zich op meerdere fronten. Het r...

Relais & Châteaux roept chefs op om bedreigde soorten van menu’s te halen
In het kader van één van haar twaalf duurzaamheidsbeloften, ‘In Harmonie met al het Leven op Aarde’, onderschreven door UNES...

Restaurant Vermeer in NH Barbizon Palace presenteert nieuw concept en Wijnkamer
Er waait een frisse wind door Restaurant Vermeer. Sinds de opening in 1988 staat Vermeer bekend om zijn culinaire verfijning, vakmanschap en creativit...

Restaurant-Bar Mystique opent 1 augustus in het Efteling Grand Hotel
Het Efteling Grand Hotel, waar de Efteling de hoogste kwaliteit van luxe gaat aanbieden, herbergt vanaf 1 augustus twee nieuwe unieke restaurants. Bij...

De Echoput en Jonathan Zandbergen openen uniek restaurant
Op vrijdag 27 juni 2025 opent het Wild Atelier haar deuren: een intiem fine dining restaurant van De Echoput en Meesterkok Jonathan Zandbergen. Met sl...

Arjan Speelman van Ciel Bleu** in Hotel Okura Amsterdam is de 154ste SVH Meesterkok
Op woensdag 21 mei is Arjan Speelman (47), chef-kok van Ciel Bleu Restaurant** (Hotel Okura Amsterdam), geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meest...

7 magische details staan centraal in nieuw restaurant in Efteling Grand Hotel
Met het Efteling Grand Hotel is de Efteling vanaf 1 augustus twee restaurants rijker. Op de begane grond van het nieuwe hotel opent diezelfde dag rest...

Rosewood Amsterdam opent officieel de deuren: “Gedenkwaardig moment voor ons merk”
Gevestigd in het historische voormalige Paleis van Justitie, markeert Rosewood Amsterdam de intrede van het merk in Nederland. Dit iconische pand is d...

Kim Linse: Inschattingsfoutje
Ik heb me weer laten verrassen in het eerste weekend van maart. Ik weet niet hoe u dat heeft, maar mijn terras staat in een winterstalling, zo’...