Je hebt gezocht op: Gabriella Esselbrugge

Gabriella Esselbrugge over de maakbaarheid van toerisme
17 maart 2023Nieuws

Gabriella Esselbrugge over de maakbaarheid van toerisme

Hotelier Gabriella Esselbrugge zette eigenhandig Giethoorn op de internationale toeristische kaart. In haar Hotel De Dames Van De Jonge ontvangt ze to...

Video: Hotelier Gabriella Esselbrugge over de toegevoegde waarde van Hotelsterren
15 september 2022Nieuws

Video: Hotelier Gabriella Esselbrugge over de toegevoegde waarde van Hotelsterren

In deze mini-documentaire van Hospitality Management - hét vakblad voor de hotellerie vertelt Gabriella Esselbrugge, eigenaar van Hotel De Dame...

Interview Gabriella Esselbrugge, eigenaresse viersterrenhotel de Dames van de Jonge, Giethoorn
8 januari 2019Nieuws

Interview Gabriella Esselbrugge, eigenaresse viersterrenhotel de Dames van de Jonge, Giethoorn

De wereld om ons heen verandert razendsnel. Zo ook in de hotelbranche. Hoe speel je als hotelier in op deze veranderingen? We spreken Gabrielle Esselb...

Column Gabriella Esselbrugge: Toerist en inwoner: twee gescheiden werelden?
24 oktober 2018Nieuws

Column Gabriella Esselbrugge: Toerist en inwoner: twee gescheiden werelden?

Wat is een land nog waard in een geglobaliseerde wereld? En is een toerist nog wel toerist of een inwoner van deze nieuwe werkelijkheid? Wat houdt ide...

Column Gabriella Esselbrugge: graag zonder prikkels
21 augustus 2018Nieuws

Column Gabriella Esselbrugge: graag zonder prikkels

De tijd van less is more is aangebroken. Ons brein krijgt meer informatie aangeboden dan ze kan verwerken. Hoe lastig is dat als je als hotelier onoph...

Column Gabriella Esselbrugge: hospitality, de btw van de toekomst
1 mei 2018Nieuws

Column Gabriella Esselbrugge: hospitality, de btw van de toekomst

Betaal je nu nog belasting, straks wil je graag voor de toegevoegde gastvrije waarde betalen. Misschien kunnen we eens praten of we in plaats van onze...

Hotello’s zijn gelukkig en scoren gemiddeld een 8,1
15 januari 2018Nieuws

Hotello’s zijn gelukkig en scoren gemiddeld een 8,1

Afgelopen woensdag vond de 15e editie van het HotelloTOP Year Event plaats tijdens de Horecava in RAI Amsterdam. HotelloTOP, het netwerkplatform voor...

De Weekendselectie: personeel, column en finalisten
13 januari 2018Nieuws

De Weekendselectie: personeel, column en finalisten

Het is weer weekend! Dagelijks plaatsen wij op Hospitality Management nieuws, achtergronden, interviews en blogs. Omdat wij ons kunnen voorstellen dat...

Sam Holtus (HTH’11) verkozen tot Hotello of the Year 2018
10 januari 2018Nieuws

Sam Holtus (HTH’11) verkozen tot Hotello of the Year 2018

Tijdens het HotelloTOP Year Event 2018, dat vandaag plaatsvond tijdens de Horecava in RAI Amsterdam, is Sam Holtus (HTH’11) verkozen tot Hotello...

Column Gabriella Esselbrugge: Wat zijn de topsectoren zonder gastvrijheid?
10 januari 2018Nieuws

Column Gabriella Esselbrugge: Wat zijn de topsectoren zonder gastvrijheid?

Over het belang van gastvrijheid is eigenlijk iedereen het wel eens. Maar als je kijkt waarmee we in Nederlands ons geld verdienen en in welke sectore...

Gabriella Esselbrugge genomineerd voor Hotello of the Year 2018
7 december 2017Nieuws

Gabriella Esselbrugge genomineerd voor Hotello of the Year 2018

Hospitality Management-columniste Gabrielle Esselbrugge is genomineerd voor de titel Hotello of the Year 2018. Dat heeft de organisatie bekend gemaakt...

De Weekendselectie: Pillows, brandvrij hotel en vrije tijd
11 november 2017Nieuws

De Weekendselectie: Pillows, brandvrij hotel en vrije tijd

Het is weer weekend! Dagelijks plaatsen wij op Hospitality Management nieuws, achtergronden, interviews en blogs. Omdat wij ons kunnen voorstellen dat...

Column Gabriella Esselbrugge: Wij willen meer vrije tijd
8 november 2017Nieuws

Column Gabriella Esselbrugge: Wij willen meer vrije tijd

Personaliseren is je team ook een gezicht geven. Maar hoe kunnen we onze medewerkers en de studenten van de toekomst voorbereiden? En hoe kunnen we me...

Column Gabriella Esselbrugge: Ranking the stars
27 september 2017Nieuws

Column Gabriella Esselbrugge: Ranking the stars

Ben je onderweg in de auto na een afspraak, hoor je ineens onbekende sterren op de radio. Radar besteedde afgelopen week op Radio 1 aandacht aan hotel...

Column Gabriella Esselbrugge: Hospitality, het zal ons een zorg zijn!
18 juli 2017Nieuws

Column Gabriella Esselbrugge: Hospitality, het zal ons een zorg zijn!

Ach ja, ik zal er maar eerlijk voor uitkomen: ik ben zo’n type dat in horecagelegenheden altijd alle processen en communicatie volgt en analysee...

Interview NBTC: 'Focus je eens op Duitsers in plaats van op Chinezen'
8 mei 2017Nieuws

Interview NBTC: 'Focus je eens op Duitsers in plaats van op Chinezen'

Wat het NBTC nu eigenlijk precies doet voor de hotellerie? Volgens Jos Vranken, de directeur van het NBTC, zijn er zowel directe als indirecte voordel...

De weekendselectie: Toerisme, topvrouwen en MICE
6 mei 2017Nieuws

De weekendselectie: Toerisme, topvrouwen en MICE

De week is weer voorbij, dus tijd voor de weekendselectie. Wij selecteerden weer een paar artikelen om het weekend mee door te komen, of om te ontspan...

Column Gabriella Esselbrugge: Met een vrouw in de top zit het wel snor
2 mei 2017Nieuws

Column Gabriella Esselbrugge: Met een vrouw in de top zit het wel snor

Te weinig vrouwen aan de top voelt als een tekort aan vitamines. Met vrouwen aan de top heb je meer dynamiek en inspiratie. Uiteraard moet je bij een...

Download de nieuwste Hospitality Management
20 april 2017Nieuws

Download de nieuwste Hospitality Management

De nieuwste editie van Hospitality Management is uit! In deze bomvolle uitgave vindt u weer interessante interviews, achtergronden en need-to-know inf...

Column Gabriella Esselbrugge: Blosjes
7 maart 2017Nieuws

Column Gabriella Esselbrugge: Blosjes

Al kreeg ik het met de paplepel ingegoten, ik zeg wel eens dat ik 360 graden moet kunnen kijken om alle gasten de aandacht te geven die ze verdienen....

Blog Gabriella Esselbrugge: de wittebroodsweken
1 februari 2017Nieuws

Blog Gabriella Esselbrugge: de wittebroodsweken

Na de opening van ons Holland Giethoorn Restaurant in het Chinese Dafeng ging het allemaal voorspoedig. De keuken draaide overuren om ook onze trolley...

Blog Gabriella Esselbrugge: het feestje begint!
8 november 2016Nieuws

Blog Gabriella Esselbrugge: het feestje begint!

Ik landde op het vliegveld van Shanghai en zou nog even bij twee leveranciers langsgaan. Op het vliegveld stond mijn zakenpartner Jack al klaar. Ik wa...

Blauwe eieren en noodle cookers
21 september 2016Nieuws

Blauwe eieren en noodle cookers

Gabriella Esselbrugge heeft eigenhandig Giethoorn op de kaart gezet bij Chinese toeristen. Vraag een willekeurige Chinees welke plaats hij kent in Ned...

Blog Gabriella Esselbrugge: Thuiskomen in twee werelden
12 september 2016Nieuws

Blog Gabriella Esselbrugge: Thuiskomen in twee werelden

Gabriella Esselbrugge leeft in twee werelden. In Nederland heeft ze Giethoorn op de kaart gezet als toeristische hotspot en verwelkomt ze vele Chineze...

Download nu al gratis de septemberuitgave van Hospitality Management
7 september 2016Nieuws

Download nu al gratis de septemberuitgave van Hospitality Management

De septemberuitgave van Hospitality Management is zojuist bij Nederlandse hoteliers op de spreekwoordelijke mat gevallen. Je kunt deze uitgave nu al g...

Nederlandse opent Hollands restaurant in China
11 april 2016Nieuws

Nederlandse opent Hollands restaurant in China

Chinese toeristen weten Nederland goed te vinden, gedurende het afgelopen jaar is het aantal Chinese toeristen in Nederland met 33 procent toegenome...

Alleen ga je het niet redden
28 juli 2015Nieuws

Alleen ga je het niet redden

In de hotellerie zien we steeds vaker kleinschalige, bijzondere hotels ontstaan die onafhankelijk van welke keten dan ook de wereld willen veroveren....

Omarm de OTA’s
18 januari 2014Nieuws

Omarm de OTA’s

De grote online travel agencies (OTA’s) zullen de komende jaren binnen Europa blijven groeien. In de VS is zo’n 95% van de markt in handen...

Uitgeverij PS:  klaar voor de Horecava!
10 januari 2014Nieuws

Uitgeverij PS: klaar voor de Horecava!

Uitgeverij PS, o.a. bekend van Hospitality Management, is ook dit jaar aanwezig op de Horecava 2014. U herkent onze stand aan de gouden lijstjes waar...

'OTA's, de kaas en het brood...'
8 januari 2014Nieuws

'OTA's, de kaas en het brood...'

Eerst was er de oerknal en toen de aarde afkoelde kwam het internet. Hoteliers en hotelbedrijven keken vervolgens toe hoe externe partijen veel van hu...

Bezoek onze hotelsessies op Horecava
31 december 2013Nieuws

Bezoek onze hotelsessies op Horecava

Hospitality Management stelt dit jaar serieuze vragen op de Horecava. Het hotelvakblad organiseert op het Hotelplein in Hal 1 rondetafelgesprekken en...