U heeft gezocht op : af&bm

9 januari 2019 Awards F&B
Finalisten AF&BM’s F&B Professional of the Year ’19 bekend

Op woensdag 9 januari is op de Horecava in het InnovationLAB duidelijk geworden welke drie F&B Professionals het in de finale tegen elkaar op gaan nemen om de felbegeerde titel ‘F&B Professional of the Year 2019’. Gedurende een aantal weken kon er gestemd worden op de tien gen...

11 december 2018 Awards F&B
De 10 genomineerden voor AF&BM F&B Professional of the Year

Jaarlijks gaat de Association of Food & Beverage Management (AF&BM) op zoek naar dé F&B Professional of the Year. Dit is die professional die gastheer/-vrouw pur sang is en die dag in dag uit laat zien dat hij/zij met aanstekelijk enthousiasme een echte motivator en coach is voor ...

11 januari 2018 Awards F&B
Finalisten voor AF&BM's F&B Professional of the Year '18 bekend

Woensdag 10 januari werd in het InnovationLAB theater, tijdens de Horecava, tot op het laatste moment gestreden om een finaleplaats voor de F&B Professional '18 award! Juryvoorzitter Maarten Wessels nam ons voorafgaand eerst mee in zijn visie op het voortdurend veranderende hospitality lands...

11 december 2017 Awards F&B
Maar liefst negen genomineerden voor AF&BM's F&B Professional of the Year '18

Dat het F&B-vak zich de afgelopen jaren verder heeft ontwikkeld en zich in de kijker heeft gespeeld, staat buiten kijf. De aanmeldingen en motivaties van verschillende vakgenoten stroomden binnen. Zo is er in één motivatie zelfs te lezen dat enkele genomineerden tot de 'Nieuwe...

13 december 2016
AF&BM: veel nominaties voor F&B Professional of the Year

De ontwikkelingen in de food & beverage industrie zijn nauwelijks bij te benen. Dat merkt ook de Association of Food & Beverage Management (AF&BM) in het aantal nominaties voor de titel van F&B Professional of the Year 2017. Traditiegetrouw staat het eind van het jaar altijd in het t...

9 juni 2016 Food Drinks
AF&BM Social Event, ChâteauHotels & -Restaurants

Een weekend met 70 F&B professionals en aanhang naar Zuid-Limburg. Vrijdagmiddag blijkt voor veel vakgenoten een uitermate mooi moment om dan ook maar meteen vroeg het weekend in te luiden. Zuid-Limburg, je zal er maar wonen… Juist ja. Want terwijl het in de rest van Nederland stralend we...

10 maart 2016
AF&BM bestuur heeft drie nieuwe leden

Na jaren van inzet hebben Pieter van Opheusden (Koninklijk Theater Carré), Suzanne de Zwaan (Park Hotel Amsterdam) en Harm van Beurden (Kapellerput) hun bestuursfunctie voor de Association of Food & Beverage Management (de netwerkvereniging voor F&B professionals) overgedragen. Hiermee hebben zij ...

8 maart 2016
Wat is de impact van online reviews?

De AF&BM viert dit jaar haar 25-jarig jubileum en trapte het jubileumjaar gisteren af met een eerste themabijeenkomst over de impact van online reviews. De bijeenkomst werd gehouden in het Amsterdamse NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky. Foto: Ronald Voorn Hoe kun je reviews beïnvloeden...

29 januari 2016
Eric Andersen F&B Professional Of The Year 2016

Na een zeer spannende finale heeft Eric Andersen de titel F&B Professional Of The Year in de wacht gesleept. De drie finalisten presenteerden zich vorige week aan de jury, die bestaat uit juryvoorzitter Rein Rambaldo (Mama Kelly), Maarten Wessels (Wessels Trainingen), Paul Sprakel (Hospitality Man...

21 januari 2016
Spanning loopt op bij F&B-professionals

De spanning loopt hoog op bij de finalisten voor de uitverkiezing van F&B Professional Of The Year 2016. De strijd is voorlopig nog even niet gestreden. Tijdens de finale op vrijdag 22 januari presenteren de finalisten zich immers aan een vernieuwde jury bestaande uit juryvoorzitter Rein Rambaldo (...

13 januari 2016
Finalisten F&B Professional Of The Year bekend

Aan het eind van elk jaar barst de strijd tussen de genomineerden voor de verkiezing van ‘F&B Professional of the Year’ weer in alle hevigheid los. Na een ludieke en wervelende strijd, die de afgelopen weken plaatsvond, zijn de drie finalisten op woensdag 13 januari tijdens het 60-jarig bestaa...

4 januari 2016
De 10 best gelezen artikelen van 2015

Dit waren de 10 best gelezen artikelen van 2015 op hospitality-management.nl. Er werd opvallend veel gekeken naar de vacatures en ook de downloads bleken ongekend populair. Daarnaast werd er binnen de website veel gezocht naar nieuws over bepaalde onderwerpen, getuige de activiteit binnen het nieu...

28 december 2015
F&B Professional of the Year: Stem nu!

Wie wordt F&B Professional of the Year 2016? Het lot van de genomineerden ligt in jouw handen. Via de poll op onze site kun je vanaf nu stemmen op jouw favoriet. De poll vind je midden op de webpagina. Op de foto van links naar rechts: Bram Brekelmans, Richard Duizendstra, Tim Schimmel, Eric And...

24 december 2015
AF&BM: Je kunt bijna stemmen!

Stem jij op jouw F&B Professional of the Year? Vanaf 10.00 kun je op maandag 28 december stemmen via deze website. De poll vind je midden op de webpagina. De genomineerden Eric Andersen | NHTV, Breda Richard Duizendstra | Brasserie Flo, Maastricht Sam Holtus & Jasper Kool | Tosti van Josti, De...

14 december 2015
AF&BM: Sam Holtus & Jasper Kool Genomineerd voor F&B Professional of The Year

Nog nooit eerder werd een ondernemersduo genomineerd voor F&B Professional of the Year! Met hun droom om mensen met een beperking zich te helpen ontwikkelen richting de arbeidsmarkt ontstond, onder leiding van Sam Holtus en Jasper Kool, Tosti van Josti in Den Haag. Mede hierdoor hebben zij een wel...

11 december 2015
AF&BM: Andri Jansen GENOMINEERD VOOR F&B PROFESSIONAL OF THE YEAR!

Andri is in staat om op energieke wijze zowel leiding te geven aan het serviceteam van het hotel en kasteel als aan het restaurant. Hij wordt beschreven als een geboren leider die de rust kan bewaren als het nodig is en die verder kan kijken dan alleen F&B. Feilloos schakelen in rollen Andri ...

10 december 2015
AF&BM: Eric Andersen GENOMINEERD VOOR F&B PROFESSIONAL OF THE YEAR!

Eric Andersen is mede genomineerd voor F&B Professional of the Year, omdat hij in zijn functie als lector ‘zijn’ studenten van de NHTV een kijkje gunt in de trends en ontwikkelingen op de werkvloer. Sporen verdiend Niet alleen het feit dat hij deze nieuwe generatie op het gebied van Food...

9 december 2015
AF&BM: Richard Duizendstra GENOMINEERD VOOR F&B PROFESSIONAL OF THE YEAR!

Richard Duizendstra (Brasserie Flo, Maastricht) weet wel hoe hij zijn team motiveert. Dat in combinatie met zijn drive om zichzelf en daarmee anderen op het gebied van F&B te inspireren, heeft ervoor gezorgd dat hij is genomineerd voor de titel F&B Professional of the Year. Plek gevonden Voor...

8 december 2015
AF&BM: Bram Brekelmans GENOMINEERD VOOR F&B PROFESSIONAL OF THE YEAR!

De basisvaardigheden van een uitstekende gastheer, zijn leidinggevende kwaliteiten richting zijn team én zijn initiatiefrijke persoonlijkheid maken Bram Brekelmans een potentiële kandidaat voor F&B Professional of the Year. Nieuw concept: Gustafson Bram is jong en enthousiast en werkt momente...

7 december 2015
AF&BM: Tim Schimmel genomineerd voor F&B Professional of the Year!

Tim Schimmel, Grand Hotel de Draak, Bergen op Zoom. Waar Tim Schimmel na zijn opleiding aan de NHTV als marketing assistent bij Amrâth begon, werd snel duidelijk dat zijn passie toch echt binnen de F&B lag. Inmiddels is hij Duty Manager bij het oudste hotel van Nederland, Grand Hotel de Draak, wa...

3 december 2015
Genomineerden F&B Professional of the Year bekend!

Tijdens de themabijeenkomst ‘Leiderschapsstijlen’ van de AF&BM bij pop-up restaurant en hotel ‘Gustafson’, zijn afgelopen dinsdag 1 december de genomineerden die meedingen naar de titel van ‘F&B Professional of the year 2016’ bekendgemaakt. Foto van links naar rechts: Bram Brekelman...

5 november 2015
Ben jij de 'F&B professional of the year'?

Ben je een F&B professional in hart en nieren? Of heb je een collega met een gezonde dosis ondernemerschap in zijn of haar DNA en is hij of zij een gedreven succesvolle F&B prof? Aarzel dan niet en geef jezelf op of je collega. Mail je gegevens naar "info@afbm.nl" Foto: Voorzitter van AF&BM Ren...

2 november 2015
AF&BM: Interview met Bobby van Galen

In oktober barst elk jaar de strijd om de felbegeerde titel ‘F&B Professional of the Year’ van de AF&BM weer los. De afgelopen jaren zijn uiteenlopende winnaars de revue gepasseerd. Van de klassieke F&B manager tot aan de zelfstandige ondernemer, allemaal winnaars met een reden. Bent u benieuwd...

30 oktober 2015
AF&BM: Interview met Yuri Dries

In oktober barst elk jaar de strijd om de felbegeerde titel ‘F&B Professional of the Year’ van de AF&BM weer los. De afgelopen jaren zijn uiteenlopende winnaars de revue gepasseerd. Van de klassieke F&B manager tot aan de zelfstandige ondernemer, allemaal winnaars met een reden. Bent u benieuwd...

27 oktober 2015
AF&BM: Interview met Iris den Dekker

In oktober barst elk jaar de strijd om de felbegeerde titel ‘F&B Professional of the Year’ van de AF&BM weer los. De afgelopen jaren zijn uiteenlopende winnaars de revue gepasseerd. Van de klassieke F&B manager tot aan de zelfstandige ondernemer, allemaal winnaars met een reden. Bent u benieuwd...

22 oktober 2015
AF&BM: Interview met Reint van Rooij

In oktober barst elk jaar de strijd om de felbegeerde titel ‘F&B Professional of the Year’ van de AF&BM weer los. De afgelopen jaren zijn uiteenlopende winnaars de revue gepasseerd. Van de klassieke F&B manager tot aan de zelfstandige ondernemer, allemaal winnaars met een reden. Bent u ook beni...

20 oktober 2015
AF&BM: Interview met Suzanne de Zwaan

In oktober barst elk jaar de strijd om de felbegeerde titel ‘F&B Professional of the Year’ van de AF&BM weer los. De afgelopen jaren zijn uiteenlopende winnaars de revue gepasseerd. Van de klassieke F&B manager tot aan de zelfstandige ondernemer, allemaal winnaars met een reden. Bent u benieuwd...

14 september 2015
Verslag AF&BM: binden en verbinden

Wat gebeurt er momenteel precies op de arbeidsmarkt? En welke factoren hebben daar eigenlijk invloed op? De markt verandert in rap tempo. De vergrijzing is ingezet en er komen steeds weer nieuwe generaties bij. Generaties die ieder hun eigen leiderschapsstijl met zich meedragen. Enerzijds door de ...

7 juni 2015
Verslag AF&BM in Hamburg (2)

Het is klein Italië in Hamburg. De aaneenschakeling van de Hamburgse versnaperingen in de afgelopen uren maken plaats voor een bezoek aan I Vigneri Osteria Enoteca. Een elegant Italiaans restaurant in het hartje van Hamburg. De unieke combinatie van de Italiaans sprekende bediening en het heerlij...

6 juni 2015
Verslag AF&BM in Hamburg (1)

Ken je het verhaal van de bus die naar Hamburg ging? Nou, hij ging niet.. Dat zou nog eens een spectaculaire wending zijn! Zeker nadat de AF&BM vorig jaar met het social event een soortgelijke ervaring had met de net gedoopte spiksplinternieuwe boot die uiteindelijk werd ingewisseld voor een bus. ...

5 juni 2015
AF&BM Social Event in Hamburg

De AF&BM stelt zijn leden steeds voor verrassingen. In positieve zin, welteverstaan. De deelnemers aan het Social Event zijn nu immers onderweg naar Hamburg, in plaats van het eerder aangekondigde Luxemburg. Ideale locatie Hamburg is de op één na grootste stad van Duitsland, en is prachtig ...

31 maart 2015
AF&BM leert je netwerken

Netwerken is enorm belangrijk. Je leert mensen kennen die jou anders leren denken. Je komt in aanraking met de persoon die jou de baan van je leven kan geven. Of je ontmoet diegene die jou weer in contact brengt met de leverancier waar jij net naar op zoek bent. Vaardigheden Bij netwerken moe...

5 maart 2015
"Ik wil Hofftrammm op de kaart zetten"

In het Tobacco Theater in Amsterdam werd tijdens het jaargala van de AF&BM eind januari bekend wie zich F&B Professional of the Year 2015 mag noemen: Bobby van Galen. Hij is oprichter en eigenaar van het rijdende tramrestaurant Hoftrammm in Den Haag. Wij spreken met Bobby over deze overwinning en o...

30 januari 2015
Bobby van Galen F&B Professional of the Year

Roffel, roffel, roffel... De spanning is al wekenlang opgebouwd en via hospitality-management.nl mocht men de afgelopen weken stemmen op zijn of haar favoriete F&B professional. Het interview met Suzanne de Zwaan in Hospitality Management maakte al een en ander los, waarna de poll op de website ov...

14 januari 2015
Dit zijn de drie finalisten!

De poll is gesloten. Nu is bekend wie de drie finalisten zijn die kans maken op de titel 'F&B Professional of the Year'. De strijd om de meeste stemmen was ongemeen fel en werd deels uitgevochten via social media. Een overweldigend aantal stemmen werd dit jaar geteld, waarbij de drie finalisten in...

30 december 2014
Wie nomineer jij als F & B professional?

Vanaf donderdag 1 januari kun je via de poll op deze website stemmen op één van de vijf genomineerden voor F & B professional of the year! Genomineerden De 5 genomineerden zijn: Arjan van Dalen, Kimberley Krebs, Lex Moerke, Bobby van Galen en Albert Kooy. Lees hier meer over de genomineerden....

4 december 2014
AF&BM: de vijf genomineerden

Tijdens de bijeenkomst Food For Thought van de AF&BM bij Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten zijn de 5 genomineerden bekend gemaakt voor de strijd om de titel F&B Professional of the Year. Social media Opvallend dit jaar is dat er massaal kandidaten zijn voorgedragen via Twitter, Faceboo...

2 december 2014
De 5 genomineerden zijn bekend!

Wie volgt Yuri Dries op en mag zich een jaar lang F&B Professional of the Year noemen? ?De genomineerden voor de titel 'F&B Professional of the Year 2015' zijn bekend. Het was spannend, maar dit zijn dan de vijf terechte genomineerden (in willekeurige volgorde). Morgen meer informatie over deze pr...

25 november 2014
Wie zijn de genomineerden?

De AF&BM organiseert alweer voor de vijfde keer de verkiezing F&B Professional of the Year. Dit jaar rond het thema 'concepten'. Het neerzetten van succesvolle concepten zegt tegenwoordig alles over de kwaliteiten die je als F&B-eindverantwoordelijke moet bezitten. Populaire verkiezing Dat de...

14 november 2014
AF&BM bestuur bedankt partners

De Association of Food & Beverage Management (AF&BM) is hèt netwerk voor eindverantwoordelijke Food & Beverage professionals. Zij organiseert hoogwaardige themabijeenkomsten en sociale evenementen voor haar 125 leden. Dit kan zij echter niet zonder de steun van haar 20 founding partners. Om de par...

5 november 2014
Wie wordt F&B Professional of the Year?

De AF&BM organiseert sinds 2011 de verkiezing ‘F&B Professional of the Year’. Dat deze verkiezing nut heeft, onderschrijft Suzanne de Zwaan, voorzitter van het netwerk. “De functie van F&B-manager werd tijdens de crisis meer dan eens geschrapt; F&B was een bijproduct. Gelukkig ziet men nu in...

18 juni 2014
AF&BM schudt leden waker

Tijdens haar jaarlijkse MVO-bijeenkomst heeft de Association of Food & Beverage Management (AF&BM) de leden en partners wakker geschud over duurzame voeding. Het duurzame restaurant Parkcafé Groen in Hoofddorp, gelegen op het meest duurzame bedrijvenpark van Europa, was het toneel voor een ware '...

6 juni 2014
Verbeter uw kennis over duurzaamheid

De AF&BM laat je zien en proeven hoe lekker en verrassend duurzaamheid kan zijn. Hoe? Met een ware Food Shake-up. Door de lekkerste, duurzame eetervaring te koppelen aan kennis over duurzaamheid. Gordels vast, servet om, en stap in deze achtbaan vol niet te missen feiten, nieuwe ontwikkelingen en ...

1 juni 2014
Blog AF&BM Social Event (2)

Om aan boord te komen van ‘Plancius’ (schip wordt gebruikt voor expedities naar de poolcirkel) moet je van goeden huize komen. Zelfs een echte zeevaarder zou jaloers geweest zijn op de souplesse waarmee het hele boeltje (na een busreis) aan boord kwam. Door middel van een soort van apenkooi ha...

31 mei 2014
Blog AF&BM Social Event

Vrijdag, 17.30, zon, gezelligheid en een super mooi programma voor de boeg. Ken je dat gevoel? Je komt ergens aan en voelt dat het een mooi weekend gaat worden, al ken je (nog) lang niet iedereen. Een gevoel van saamhorigheid en gedeelde passie. Passie voor gastvrijheid, eten, drinken en uiteraard...

29 maart 2014
AF&BM slaat brug

Debatteren en effectief communiceren met elkaar, hoe doe je dat en hoe leer je daarin van elkaar, verspreid over 3 generaties? Dat is waar het 14 april over gaat bij de bijeenkomst van de AF&BM over Generatie X, Y, aan Z, gehouden in International Perscentrum Nieuwspoort. Enthousiasme Bij de ...

4 maart 2014
Bijeenkomst 'Met het glas op tafel'

Op 10 maart gaat de AF&BM (Association of Food & Beverage Management) weer de diepte in met het thema Beverage. Een aansprekend thema waar de combinatie tussen F&B, Fun, en Brains geheel tot zijn recht gaat komen. Workshops en proeverijen Op de locatie Huis ter Duin in Noordwijk is de verenigi...

31 januari 2014
Yuri Dries F&B Professional van 2014

Yuri Dries, F&B-manager bij Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk, is uitgeroepen tot F&B-Professional of the Year 2014. Dit gebeurde tijdens het jaargala van de AF&BM, initiatiefnemer van de wedstrijd. De bekendmaking vond plaats bij Librije's Hotel in Zwolle, waar het gala werd gehouden. Fin...

15 januari 2014
Finalisten F&B Professional 2014 bekend

Gijs Wehkamp, Yuri Dries, en Frank Tuhusala zijn de finalisten in de wedstrijd om de AF&BM F&B Professional of the Year 2014. Via een spannende stemronde op de website van Hospitality Management hebben zij de meeste stemmen weten te krijgen. Finale Op 27 januari presenteren Gijs (Hotels van Or...

2 januari 2014
Stem op de F&B Professional van 2014!

De stemronde om de AF&BM F&B Professional of the Year is van start gegaan. Via de website van Hospitality Management kunt u tot 15 januari 11.00 uur stemmen op uw favoriet. Dat doet u door heel eenvoudig in de middelste kolom op de website in de poll uw favoriet uit de tien genomineerde kanshebber...

31 december 2013
Maak kennis met de kanshebbers

Vanaf donderdag 2 januari 09.00 uur kunt u stemmen op de tien genomineerden in de verkiezing om de AF&BM F&B Professional of the Year 2014. Maak kennis met de kanshebbers. Wie zijn ze en wat zijn hun sterkste F&B-eigenschappen?! Vasfi Isitan Vasfi is een echte 'People Manager' die zijn gast...

4 december 2013
Horeca is topsport

Op 3 december heeft de AF&BM haar jaarlijkse Breakfastclub gehouden in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Het centrale thema was 'Horeca is Topsport'. Gehuld in witte badjassen zijn de F&B-eindverantwoordelijken als echte topsporters welkom geheten in de Koninklijke Loge door Topsport Amsterdam. ...

3 december 2013
Kanshebbers F&B Professional bekend

De AF&BM heeft tijdens de breakfastclub de tien genomineerden bekend gemaakt voor de jaarlijkse verkiezing F&B Professional of the Year. In willekeurige volgorde zijn dit: • Thijs Koster (art'otel, Amsterdam) • Remmert Jepkes (Hotel De L' Europe, Amsterdam) • Frank Tuhusula (Westcord Fash...

4 november 2013
AF&BM: neuzen richting cijfers

De AF&BM organiseerde onlangs een themabijeenkomst voor haar leden met als onderwerp Masterclass Financieel Management. In de Nyenrode Business Universiteit in Breukelen gingen de leden weer even terug de schoolbanken in. Uitdaging voor F&B Prof. Dr. Jaap Koelewijn is de dagvoorzitter. "Als F&B...

10 oktober 2013
AF&BM lunch voor Founding Partners

In het stijlvolle Miele Inspirience Centre verwelkomt de AF&BM op 4 oktober haar twintig Founding Partners voor een luxe, weliswaar zelfgemaakte, lunch. Zij doet dit jaarlijks als blijk van dank voor het bestaansrecht wat zij mede door haar partners heeft. Vooruitstrevende thema's Voorzitter Suz...

7 oktober 2013
Wie wordt de nieuwe F&B Professional?

Ook dit jaar gaat de AF&BM op zoek naar de beste en meest gepassioneerde F&B eindverantwoordelijke van Nederland. Ben jij of ken jij iemand die eten en drinken ademt en in het DNA heeft zitten, een fantastisch team heeft neergezet in zijn hotelbedrijf, en zijn personeel de vrijheid geeft om te groe...

24 september 2013
Gezonde voeding op de kaart

"Je ziet dat het aantal mensen met overgewicht en Obesitas steeds meer toeneemt in de westerse samenleving. Wij als F&B eindverantwoordelijken zijn het onze gasten verplicht de mogelijkheid te bieden zo gezond mogelijk te eten", vertelt voorzitter Suzanne de Zwaan van de AF&BM tijdens het seminar ...

24 juni 2013
Historie bepalend voor eetcultuur

Noord tegen zuid, bourgondische maaltijden versus karige Calvinistische bordjes. Aandacht voor eten, of eten als brandstof. De moderne verschillen tussen de Belgische en Nederlandse eetcultuur hebben hun wortels diep in de geschiedenis van beide landen. Dat bleek eens te meer, toen tijdens het Soc...

23 juni 2013
In beeld: restaurant 't Zilte

Het team van restaurant 't Zilte/9 Beaufort culinaire catering verzorgde een prachtig diner tijdens het social event van de AF&BM in Antwerpen. Een sterk staaltje culinaire levenskunst, nota bene het thema van de meerdaagse bijeenkomst. Vertelde meesterchocolatier Dominique Persoone overdag de dee...

22 juni 2013
Le Pain Quotodien: "Word geen copycat"

Goed eten en tegelijkertijd je licht opsteken? Tijdens het Social Event 2013 van de AF&BM staat een ontbijt en conceptpresentatie bij Le Pain Quotodien op de agenda. Operationeel directeur Michel Van Acker vertelt, nadat de tachtig aanwezige F&B-professionals een heerlijk ambachtelijk en authentie...

21 juni 2013
Bier-spijscombinaties zijn hot

Bier is 'trending' als drank bij de maaltijd. Bier-spijscombinaties zijn in trek en er wordt volop gekookt met bier. In Nederland kennen we de Bier & Gastronomie Award. In Antwerpen kijken ze hier niet van op. Daar weet men al eeuwen dat een goed bier een mooi ingrediënt in de keuken is en een pe...

21 juni 2013
De Groote Witte Arend in beeld

Hospitality Management is exclusief mee met het AF&BM Social Event 2013 en schoot de volgende beelden bij De Groote Witte Arend, waar bier en spijs centraal staan. Foto's zeggen meer dan duizend woorden... Frank Lindner...

21 juni 2013
Kick-off AF&BM Social Event Antwerpen

Ruim tachtig personen, F&B-professionals en founding partners van de AF&BM, bezoeken dit weekeinde Antwerpen. De meerdaagse bijeenkomst is het jaarlijkse social event van de vereniging. Centraal staan kunst, cultuur, historie, mode en bourgondisch genieten. De uitvalsbasis tijdens dit weekend is h...

5 juni 2013
'Betere aansluiting hotelscholen nodig'

De Association of Food & Beverage Management (AF&BM) gaat onderzoeken hoe zij met hotelscholen tot een betere afstemming kunnen komen op het gebied van het onderwijsaanbod. Tijdens het seminar 'Back to school' zei AF&BM-voorzitter Suzanne de Zwaan: "De vragen, verhalen en voorstellen die we hebben...

25 maart 2013
Social Food in de hospitalitybranche

De leden van de Association of Food & Beverage Management (AF&BM) hebben onlangs tijdens een bijeenkomst in het Hilton Royal Parc Soestduinen het onderwerp Social Food & Hospitality uitgediept. Aan de hand van presentaties van drie social media-zwaargewichten bespraken zij waarom social media niet...

19 februari 2013
AF&BM organiseert Social Food

Waarom lukt het de huis-, tuin- en keukenmens zonder horecadiploma’s om via twitter een restaurant binnen een week vol te krijgen? En waarom lukt het horecaondernemers niet? De Association of Food and Beverage Management organiseert op 18 maart de bijeenkomst ‘Social Food’. Er wordt vanuit ...

19 januari 2013
Den Dekker is F&B Professional 2013

Iris den Dekker, F&B-Manager van het Hilton Royal Parc Soestduinen, is uitgeroepen tot F&B Professional of the Year 2013. Dat gebeurde tijdens het jaargala van de AF&BM op 19 januari. Het gala is dit jaar gehouden in Sofitel Legend The Grand in Amsterdam. Den Dekker volgt Reint van Rooij (F&B-Manag...

9 januari 2013
Finalisten F&B Award 2013 bekend

Levy Smit (Hotel Beaumont Maastricht), Iris den Dekker (Hilton Royal Parc Soestduinen) en Albert Veerman (d’Vijff Vlieghen/NH Hotels) zijn de finalisten voor de F&B Professional of the Year Award. Zij kregen van de tien genomineerde kandidaten de meeste internetstemmen. Tijdens het HotelloTOP Ye...

2 januari 2013
Tweede tussenstand F&B Award 2013

De contouren worden langzaam duidelijk, maar er is nog van alles mogelijk. Welke kandidaten om de finaleplaatsen van de F&B Professional of the Year Award 2013 van de AF&BM hebben nu de meeste stemmen? Meeste stemmen zijn voor… Dezelfde vijf kandidaten die ook in de tussenstand van 28 decembe...

28 december 2012
F&B Award 2013: wie liggen er op kop?

We brengen u een eerste tussenstand in de strijd om de drie finaleplaatsen van de F&B Professional of the Year Award 2013 van de AF&BM. Welke kandidaten hebben tot nu toe de meeste stemmen? Meeste stemmen zijn voor... De vijf kandidaten die tot nu toe de meeste stemmen hebben gekregen zijn (in ...

21 december 2012
Stem op de F&B-Professional 2013

U kunt vanaf nu stemmen op één van de tien genomineerden voor de F&B Professional of the Year Award 2013. Via de website van Hospitality Management kunt u stemmen. Bekijk hier de tien genomineerden. h2. Iris den Dekker F&B Service Manager, Hilton Royal Parc, Soestduinen "Iris is een vindin...

18 december 2012
Wie wordt F&B-Professional van 2013?

Maak kennis met de tien genomineerden voor de F&B Professional of the Year Award 2013. Vanaf vrijdag 21 december kunt u via de website van Hospitaltiy Management stemmen op uw favoriete kandidaat. h2. Iris den Dekker F&B Service Manager, Hilton Royal Parc, Soestduinen "Iris is een vindingri...

6 december 2012
Speel in op wensen Aziatische hotelgast

Tijdens de AF&BM Breakfastclub spraken culinair journalist Mara Grimm en fooddesigner Mariëlle Bordewijk over respectievelijk ontbijttrends in de horeca en de invloed van Aziatische culturen. Inspelen op de wensen van de Aziatische gast is een must. Nog even een kop koffie of thee om daarna ...

5 december 2012
Nominaties F&B of the Year bekend

De Association of Food & Beverage Management (AF&BM) heeft dinsdag 4 december de tien genomineerden voor de F&B Professional of the Year Award 2013 bekend gemaakt. De tien kandidaten zijn vanuit de hele branche aangedragen en geselecteerd door een selectiecommissie. Ze werden bekend gemaakt tijdens...

31 oktober 2012
Shrimp pastry in plaats van broodje kaas

Niet het Hollandse broodje kaas of het Franse croissantje zullen het buffet van de AF&BM Breakfastclub sieren, maar Aziatische gerechten als Ha Kau-shrimp pastries, Tsa siew, Bapao, en Fried Wan tan. Belang Aziatische invloeden Steeds meer Aziatische zakenreizigers en toeristen doen Nederland aa...

28 oktober 2012
Op zoek naar de F&B-professional van 2013

De Association of Food & Beverage Management (AF&BM start, in samenwerking met Hospitality Management, de zoektocht naar de F&B Professional of the Year 2013. Wie wordt de opvolger van Suzanne de Zwaan (winnaar 2011) en "Reint van Rooij":http://www.hospitality-management.nl/nieuws/reint-van-rooij-f...

5 oktober 2012
De Zwaan nieuwe voorzitter AF&BM

Suzanne de Zwaan, F&B manager Congreshotel Papendal, wordt in januari 2013 de nieuwe voorzitter van de AF&BM. Zij volgt hiermee Richard Francke op. Dat is vandaag bekend gemaakt tijdens de Partner bijeenkomst van de AF&BM bij &samhoud places in Amsterdam. F&B Manager of the Year Francke, dir...

27 september 2012
Nieuwe partner voor AF&BM

ACS audiovisual solutions is de nieuwe Founding Partner van de Association of Food and Beverage Management (AF&BM). De AF&BM telt nu in totaal zeventien Founding Partners. Een goede match De samenwerking werd direct bekendgemaakt na afloop van de AF&BM themabijeenkomst die geheel in het teken ...

9 september 2012
RV Vonk is nieuwe online columnist

Hospitality-management.nl heet een nieuwe columnist welkom; Rembert Vonk. Twee jaar geleden vertrok de hotelier met zijn gezin naar Amerika op zoek naar succes als ondernemer. Maakt hij zijn Amerikaanse droom waar? Amerikaanse droom Vonk runt met zijn vrouw een bedrijf in het zonnige Florida wa...

19 juli 2012
Groen, Groener, Groenten!

Op 24 september wordt er een groentecongres georganiseerd dat voor een deel plaatsvindt in de kas van restaurant Vork & Mes in Hoofddorp. Is groente een trend of pure noodzaak? De Association of Food & Beverage Management (AF&BM is de organisator van de bijeenkomst. 80 procent groente Een groot ...

18 juni 2012
Barbecue en cocktails bij Kapellerput

Tijdens het Social Event van de AF&BM was Kapellerput Conferentiehotel in Heeze de uitvalsbasis. Meer dan tachtig F&B-professionals hielden namen vrijdag hun intrek in het hotel. Foto's: Cynthia van Dijke en Frank Lindner Op het programma van vrijdag stond de ontvangst in de Kaban vergaderbo...

18 juni 2012
In de watten bij Boreas

Afgelopen weekeinde was het Social Event van de AF&BM. Op zaterdag werd er gedineerd bij restaurant Boreas in Heeze. Hospitality Management was erbij voor het verslag. Foto's: Frank Lindner Chef-kok Nico Boreas wist samen met zijn vrouw Sonja en de witte en zwarte brigade de tachtig aanwezi...

16 juni 2012
Food uit de kast

Tijdens het Social Event 2012 van de Association of Food & Beverage Management (AF&BM) stond een inspirerende sessie met voordracht en lunch bij Keukenconfessies van fooddesigner Franke Elshout op het programma. Na een detox-ontbijt bij Conferentiehotel Kapellerput in Heeze ging de groep op weg na...

25 april 2012
Gast 3.0 centraal tijdens AF&BM-bijeenkomst

De hotelgast van nu – of beter gezegd de mens 3.0 – is goed geïnformeerd, maakt gebruik van sociale netwerken, fora en blogs. Hoe kunt u inzetten bij de marketing van het hotel? Maak gebruik van de mens 3.0 Social media heeft van consumenten 'pro-sumenten' gemaakt. Ze consumeren niet allee...

20 maart 2012
Vijf nieuwe leden in bestuur AF&BM

De Association of Food & Beverage Management (AF&BM) heeft nieuwe bestuursleden gekozen. Lees alles over de wijzigingen. Vijf nieuwe leden worden er aan het bestuur toegevoegd, twee bestuursleden blijven zitten en vier leden nemen afscheid. Nieuwkomers De nieuwkomers zijn Suzanne de Zwaan (F&...

2 februari 2012
Film F&B Professional of the Year online

Het filmpje van de uitreiking F&B Professional of the Year 2012 staat nu online! In het filmpje de reactie van winnaar Reint van Rooij, juryleden aan het woord en een impressie van de avond. Van Rooij werd tijdens het jaargala van de AF&BM op 21 januari in de Koepelkerk in Amsterdam verkozen tot ...

22 januari 2012
Reint van Rooij F&B Professional of the year

Reint van Rooij, F&B-Manager van het 611 kamers tellende Novotel Amsterdam City, is uitgeroepen tot F&B Professional of the Year 2012. Van Rooij werd tijdens het jaargala van de AF&BM op 21 januari in de Koepelkerk in Amsterdam verkozen tot opvolger van Suzanne de Zwaan (F&B-Manager bij Congresho...

13 januari 2012
AF&BM brengt speciaal magazine uit

De AF&BM presenteert zaterdag 21 januari het magazine ‘AF&BM’. Het eerste exemplaar zal tijdens het jaargala worden uitgereikt aan Frank Lindner (hoofdredacteur Hospitality Management), Martine Zuil (hoofdredacteur Misset Horeca) en Maarten Wessels (columnist Horeca Entree). Het eenmalige magazi...

11 januari 2012
Finalisten F&B professional award bekend

De drie finalisten die gaan strijden om de F&B Professional of the Year Award 2012 van de AF&BM zijn bekend. Het zijn in willekeurige volgorde Patrick Wolffenbuttel, Hermen Nijhuis en Reint van Rooij. De heren zijn werkzaam voor respectievelijk het NH Grand Hotel Krasnapolsky, het Inntel Hotels Am...

20 december 2011
Kandidaten F&B Professional award 2012

De Association of Food & Beverage Management (AF&BM stelt graag de tien genomineerden voor de F&B Professional of the Year Award 2012 aan u voor. De award wordt op 21 januari, tijdens het AF&BM jaargala uitgereikt aan de meest gepassioneerde en bevlogen F&B professional van het jaar. De tien kandi...

22 november 2011
Nominaties F&B Professional of the Year

De Association of Food & Beverage Management (AF&BM) heeft maandag 21 november de tien genomineerden voor de F&B Professional of the Year Award 2012 bekend gemaakt. De Award wordt op 21 januari, tijdens het AF&BM jaargala uitgereikt aan de meest gepassioneerde en bevlogen F&B professional van het...

8 november 2011
Robert Benninga spreker bij AF&BM

Maandag 21 november staat de bijeenkomst van de Association of Food and Beverage Management (AF&BM) in het teken van 'Sterk staan in spannende tijden'. Spreker is Robert Benninga. De oud topman van onder meer Hyatt Hotels geeft momenteel door heel Europa presentaties op het gebied van leiderschap...

13 oktober 2011
F&B-professional van het jaar gezocht

De AF&BM start de zoektocht naar de 'F&B Professional of the Year 2012'. In navolging van de succesvolle eerste verkiezing afgelopen jaar gaat dit najaar de tweede ronde van start. Ben of ken jij de meest gepassioneerde en bevlogen F&B Professional, stuur dit dan nu door met behulp van het "aanmel...

4 oktober 2011
Alles over het hotelontbijt weten?

U hoort het op dinsdag 11 oktober aanstaande! Van 07.30 tot 10.30 uur houdt de AF&BM samen met haar Founding Partners bij het Postillion Hotel Utrecht-Bunnik een Breakfastclub voor F&B-professionals. Een inspirerende ochtend die in het teken staat van het hotelontbijt en de toekomst. Sprekers...

24 augustus 2011
Anneke Ammerlaan spreker Breakfastclub

De Association of Food & Beverage Management (AF&BM) organiseert op dinsdag 11 oktober een Breakfastclub over trends bij het hotelontbijt. Voor deze bijeenkomst is trendwatcher Anneke Ammerlaan aangetrokken om die trends uitgebreid op tafel te zetten. Gestrikt Ammerlaan is 'gestrikt' voor de b...

24 augustus 2011
AF&BM themadag over leren van foodretail

De AF&BM organiseert op 19 september de themabijeenkomst 'Horeca vs Foodretail'. Er wordt deze middag gekeken naar omzetkansen voor de horeca door inspiratie uit de foodretail. Thema's Enkele belangrijke thema’s in foodretail èn horeca zijn op dit moment: de nieuwe consument, formuledenken, f...

17 augustus 2011
Vincent van Dijk panellid bij Breakfastclub

Tijdens de AF&BM Breakfastclub op 11 oktober zal hotelwatcher Vincent van Dijk een bijdrage leveren als panellid. Van Dijk sliep een jaar lang iedere nacht in een ander Amsterdams hotel en kan zo als 'ervaringsdeskundige ontbijten' zijn visie over het hotelontbijt geven. Breakfastclub ?In 365 ve...

2 augustus 2011
AF&BM steunt Kimberly Thorne tijdens WK

De Association of Food & Beverage Management (AF&BM heeft onderwijs hoog in het vaandel staan. Om deze reden is de AF&BM een van de sponsoren van Kimberly Thorne, de kandidaat die Nederland in oktober vertegenwoordigt bij de World Skills in Londen op het onderdeel gastheerschap. Jong talent De 2...

14 juli 2011
Driekwart van de hotelgasten ontbijt in hotel

Hotelgasten hechten nog steeds veel waarde aan het hotelontbijt blijkt uit onderzoek van Hotels.com. De boekingssite vroeg 2.500 reizigers uit 19 landen naar hun voorkeuren voor de eerste maaltijd van de dag. 75% van de hotelgasten ontbijt in het hotel. Kwart kiest het ruime sop Ruim driekwart v...

20 juni 2011
Dossier AF&BM Trendtour Trento

De AF&BM was van 17 tot en met 19 juni op trendtour in Noord-Italië. Frank Lindner van Hospitality Management reisde mee voor een verslag van dit inspirerende weekeinde vol Italiaanse gastvrijheid. Lees alle artikelen en bekijk de foto's "in het dossier":http://www.hospitality-management.nl/dossier...

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: